TV

5 Movies to Watch

януари 28, 2018

Началото на годината е време за списъци, равносметки, поставяне на цели и… филмови награди. Обожавам да гледам филми и списъкът ми с филми to see, е почти половин страница. Днес ще ви споделя петте заглавия, които съм си поставила за цел да изгледам преди Оскарите, а защо не и преди да обявят номинациите за оскарите.

I, Tonya

Аз, Тоня е филм по истинската история на фигуристката Тоня Хардинг, къде истинска, къде не толкова. Всяка история има толкова истини, колкото хора я разказват, но този филм с Марго Роби изглежда като да е забавен, интересен и определено заслужаващ да се види.


The post

Тук мога да кажа само едно изречение – Мерил Стрийп и Том Ханкс, в един филм, режисиран от Стивън Спилбърг, по истинската история на Кей Геръм, първата жена издател на вестник в САЩ.  Няма как да не се гледа!


Three billboards outside Ebbing, MO

След като обра няколко Златни Глобуса нямаше как да не гледам този филм. Мога да кажа, че е фантастичен. Не е лек. Не е забавен, въпреки забавните моменти. Но е толкова изненадващ и интересен, че те държи до края си, а смешните моменти са безценни, ако обичате черен хумор.


The Florida project

Не знам дали ще звучи повърхностно, ако кажа, че искам да го гледам само заради лилавия хотел? Този филм изглежда толкова по-детски забавен, а в същото време разкриващ истини и истории, които не мисля, че искаме да знаем. Ревютата му са фантастични и със сигурност ще го гледам.


Ladybird

Независим филм за това какво е да си тийнейджърка на прага на живота. Напомня ми на Джуно, 500 days of summer, Nick & Norah’s Infinite Playlist и други филми на тази тематика от миналото, но може би този е Джуно на това десетилетие.


БОНУС:

Girls Trip

И тъй като няма как да не споделя един от най-забавните филми, които съм гледала през последните месеци, та той идва като бонус и няма почтни нищо общо с останалите 5 освен, че е филм. Горещо го препоръчвам за някой момент, в който ви е тъжно или тъпо, определено ще ви накара да се посмеете.

(Visited 385 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply