Happening Now Travel and Places

Моята 2017 според Instagram

януари 6, 2018

Обичам да използвам блога за хроника на преживяванията ми, на нещата, които харесвам и местата, на които ходя. В началото на 2018 реших, че ще е добре да видя какво съм поствала през изминалата година в Instagram, тъй като профилът ми там е наистина отражение на повечето моменти от живота ми. Ако в блога пиша веднъж или два пъти на месец, то в Instagram има пост почти всеки ден. И така, каква беше 2017 според снимките ми в в Instagram

Започнахме с пътуване в Холандия. Никога  не бях ходила, а едни от най-любимите ми хора се преместиха да живеят там и какъв по-прекрасен повод да стегнем куфарите с момчето и да прекараме един уикенд там.

Освен каналите, колелетата и красивата архитектура, един от най-запомнящите се моменти беше пътешествеието до Северно Море. Импровизираната фотосесия там, в която замръзнах ще си остане един от най-забавните ми спомени. Колко бързо може да се направят 3-4 добри снимки преди да ти замръзнат зърната от студ?

2017 за мен беше и годината на минимализма, не че съм станала отшелник с един чифт дънки и една тениска, но осъзнах, че не е нужно да пазаруваме само заради пазаруването. Не е неободимо да имаме 50 червила и 20 парфюма, стига да притежаваш нещо, което наистина те прави щастлив. Качеството е важно, не количеството.

А говорейки за качество,  какво по- прекасно от спа уикенд, който прекарахме с момчето в Банско. Никога не съм харесвала Банско като място,  но Лъки  Банско ми преобърна представите за хубаво прекарване там.

През пролетта успях да се превъзмогна и да се напъхам в един бял панталон, който беше импулсивна поръчка от интернет и седеше две години в гардероба докато събера кураж да го нося . Мисля, че белият панталон и половинките бански през лятото са моите две постижения, що се отнася до себе-харесване и самоувереност, така че няма как да го пропусна.

През Април получих ново предложение за работа и трябваше да се релокираме с момчето. Но, домът е там където е сърцето и тъй като сме пътешественици, успяхме да оставим нашия прекрасен дом в София и да направим нов дом на ново място. Заедно.

В края на Май се преместихме да живеем в Атина, поне за една година.

Работата ми е много интересна, но най-прекрасното нещо, което  последва от решението да се преместим беше нашето слънчево, дълго и прекрасно Гръцко лято.

Прекарахме всеки уикенд на плажа, посетихме толкова много места и макар да е Януари, душата ми е още изпълнена със слънчеви лъчи, солен пясък и тюркоазени вълни. А солените къдрици са ми най-любими!

Да не пропускаме и гръцката храна! О! Няма как да минем и без снимка на маса с тарама, гръцка салата, октоподи, риба и тцадзики!

Но най-най-най-хубавата част е, че всички тези моменти баха споделени с най-прекрасния съпруг на света!

Говорейки за работа, не мога да мина без снимка на IQOS. Истински вярвам, че това е продукт от бъдещето, който ще промени света и се радвам, че имам да работя за нещо толкова революционно.

Покрай работата ми бях на няколко места през лятото, първо в Милано.

После в Барселона, макар и за малко…

И към края на лятото в приказна Швейцария.

И тъй като обичаме да пътуваме заедно, нямаше как да не завършим годината с момчето с кратко пътуване до Малта в началото на Декември. Защото пътуванията не зареждат.

А в края на 2017, когато часовникът удари полунощ и беше време за наздравица с вино, ние бяхме под акропола, с фантастична гледка и любими хора.

Happy New Years! Health, wealth and happiness!

A post shared by Pet (@petpanda) on

Дано 2018 е изпълнена с още повече прилючения. Дано ни донесе много нови, позитивни преживявания и дано сме здрави, за да си изживеем всеки миг пълноценно. Вярвам, че ще е така!

(Visited 494 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply