5 Things

5 неща, които да направите сега за бъдещото си Aз

януари 1, 2018

Днес е нов ден. Нова седмица. Нова година.

Днес, на 1 януари ми се иска да споделя 5 неща, които ще направят бъдещето ми аз щастливо и надявам се, че ще ви помогнат да постигнете желанията, които сте си задали за 2018 г., мисля, а и се надявам, че всички ние се стремим да бъдем по-добри, и да постигнем повече. Дано 2018 да бъде процъфтяваща, изпълнена с любов, да ви донесе радост, много нови места, много нови преживявания и много прекрасни спомени, когато погледенете назад.

1. Научете се да правите нещата сега. Спрете отлагането.  
Всичко, което бихте искали да направите, просто го направете. Започнете с малки стъпки сега и продължавайте бавно към постигането на по-големи мечти и цели. Не всички ние можем да постигнем огромните си мечти днес, но има много стъпки към постигането на целите ни, така че започнете сега стъпка по стъпка. Ако искате да пътувате, намерете евтини билети, купете ги за лятото и започнете планирането. Ако искате да се научите да готвите,  просто да намерите лесна рецепта някъде и да се изненадате днес. Толкова лесно е да започнете.

2. Организирайте живота си.
Declutter-нете, изхвърлете ненужните вещи, и намерете места на всички онези, които обичате и ви правят щастливи. Да се ​​научите да сте по-организирани и да всяко нещо да си е на мястото ще ви помогне да сте по-спокойни, да имате повече време и да се насладите на живо в дългосрочен план.

3. Започнете да бюджетирате.
Аз не съм много по бюджетите, но знам, че колкото по-рано се науча да не харча безсмислено, толкова по-добре ще бъде за мен и бъдещето ми ще е благодарно. Новата година е чудесно място да започнем, затова опитайте един месец и вижте какво се случва, научете се от грешките си и подобрете. Аз съм си изтеглила апликация, която се казва Wally и се надявам да  ми помогне да следя къде отиват паричките ми.

4. Създайте място за вашите спомени.
Дали ще е блог, дневник или прост списък в приложението за бележки на телефона ви. Важно е да отбележите всичко, което сте постигнали, или всички моменти, които ще искате да запомните и, които ще искате да прочетете отново. Блогът е страхотна идея, но не е за всеки, така че просто си вземете бележник, вземете химикалката и започнете да отбелязвате всичко, което ви прави щастливи. А ако се чувствате екстра креативни, може да си напривите и bullet journal.

5. Намерете вдъхновение
Какво работи за вас и ви вдъхновява? Пътувайте, четете или просто създавайте дъска за вдъхновение в спалнята си.

Честита Нова Година!

(Visited 439 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply