5 Things Beauty

5 Идеи за Коледни Подаръци 2017

ноември 26, 2017

Време е за коледни подаръци и вече правя списъци какво за кой. В този пост искам да ви споделя няколко идеи, които имам за подаръци за приятелки, майки, лели, колежки и изобщо за жените около мен. Почти винаги залагам на някакви малки, симпатични и използваеми неща, така че ето и селекцията…

Свещи

Концепцията за hygge или за невероятната толина на дома, от която имаме нужда особено през зимана ми е любима. А нямя много неща по-уютни от прекрасна ароматна свещ, която изпълва дома ви с ухание и светлина. За мен лично свещите са винаги страхотен подарък, защото още една никога не е излищна, разлчните аромати са за различно настроение или време от годината (да аз паля ароматни свещи вкъщи дори през лятото). Любими български свещи са i/tems , но има още много и най-различни варианти. Аз обичам ароматните свещи от Lidl и H&M, а ако пътувам задължително проверявам дали има Bath and Body works защото техните свещи са уникакни. Из интернет има мн0го различни варианти особено и като бюджет.

Червени устни 

Козметика е винаги супер подарък, а пък череното червило е толкова празнично. Комбинираме двете в едно и се получава страхотен коледен подарък, особено ако изберете някой универсален червен нюанс, който ще отива на дамата, за която избирате подарък. Тази година има безброй опции за сетове, любми са ми на MAC и Estee Lauder, така не е само едно червило, а козметика, която може да се носи цяла година. А познавайки жените около мен, много малко биха си купили сами страхотно и скъпо червено червило, така че е супер идея за подарък.

Кашмир

Още една идея за нещо малко, което е супер за подарък защото е по-скъпо, но пък си заслужава. Кашмирен шал, шапка или ръкавици са прекрасна идея, особено ако са в някои по-универсален цвят, защото са топли, мекички, практични и луксозни. Аз никога не бих върнала кашмир и мисля, че не познавам човек, който да не се кефи на този тъй прекрасен материал.

 

Книги

Тук има толкова богат избор в зависимост от това, за кой избирате подарък. Аз лично съм фен на книги, които са по-визуални, когато става дума за подарък, просто защото книга с проза се прочита и отива на рафта, а визуалните книги могат да се прелистват честичко за вдъхновение, красиви са и могат да са прекрасен подарък. Книга с рецепти е друга идея – дали ще е за коктейли, за специфично хранене или просто за нови рецепти, готварските книги са прекрасна идея.

Халат

Не, не е бабешки, а е една от най-удобните дрехи в гардероба на една дама. Особено през зимата! Пухкав, луксозен халат просто създава усещането за уют през зимните сутрини или пък почивни дни. Препоръчвам да избирате халат с дължина около коляното, качулката не е задължителна, но пък е задължително да е от приятна, мека или пухкава материя.


Красиви неща

В тази категория вкарвам красиви неща, които вашата майка или приятелка не би си купила сама, но би им се изкефила. Например – красива чаша за кафе, несесер за гримове, тетрадка-планер, или пък бутилка за вода. Но тук говорим за красиви и качествени неща, които са в стила на дамата, за която избирате подарък. Ако обича да спортува – стъклена бутилка за вода е подходяща, ако е бизнес дама, тогава красив планър, ако обича да се гримира някой прекрасен несесер, никога няма да е излишен. Из интернет има безкрайно много прасиви продукти, но в мой стил най много са лайфстайл продуктите на  Zoella и Kate Spade и всякакви в тази стилистика.

(Visited 2 646 times, 1 visits today)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Martina декември 17, 2018 at 8:33 am

    Мога да препоръчам http://www.cestina.bg Предлагат висок клас бутикови хамперси и подаръчни кошници за всеки повод!

  • Leave a Reply