Fashion Fashion and Style

4 Must Have Обувки за Пролет 2017

април 20, 2017

Идва пролетта, а с нея желанието за нов гардероб и цялостно ново настроение, вдъхновено от слънцето, младите зелени листенца по дърветата и очистващите пролетни дъждове всяка седмица. Едно от най-трудните решения за пролетта e, в какви обувки да инвестираме, защото, хайде да си говорим честно, обувките са лек фетиш на всяка жена – обичаме ги, колекционираме ги, радваме им се и винаги може да си купим още един чифт. За да минимизирам ударът по банковара сметка нанесен от магазините за обувки съм направила списък с 4 must have чифта обувки, които трябва да присъстват в пролетния ни гардероб.

  1. Мокасини

Със завръщането на 80те в модните тенденции и тези ,тъй удобни обувки, нахлуха по магазините. Мокасините са чудни за пролетта – затворени, равни, ако са кожени още по-добре. Намират се във всякакви цветове и текстури на кожата – от жълти, през бордо, до черни или металик, кожени, лачени или велурени. Можете да изберете тези, които най-много ви допадат и подхождат на вашия стил.

  1. Бели обувки

Не особено практични, но много красиви. Аз лично залагам на бели обувки с квадратен нисък ток, така имаме две тенденции в едно, защото и квадратният ток е много популярен тази пролет.

shoes for spring

 

  1. Кадифени обувки

Кадифето се промъква незабелязано в гардеробите ни от есента. Тази пролет кадифените обувки са особено популярни – балеринки, с връзки или на ток, независимо от цвета, текстурата на кадифето им предава една особена царственост. Не стават за дъжд, но пък ще ви усмихват в слънчевите дни.

  1. Гумени ботуши до глезена

Нека да поговорим и за практичност, все пак. Гумените ботуши са класика, която преоткривам всяка пролет и всяка есен. Класическите черни Chelsea ботушки са супер, както за пола, така и за панталон. Ако сте по-експериментаторски настроени може да изберете ярък цвят или принт, така ще сте усмихнати и в дъждовните дни.

 

(Visited 526 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply