Beauty

Today

април 8, 2017

tta today tta today tta today

Искам да ви споделя за аромат, който е олицетворение на пролетта. В моите представи пролетта е свежа, бяла, нежна и лека, като листенца от черешови цветове носени от вятъра. Ароматът на TTA Today на AVON е точно това, пролет затворена в бутилка. Вече писах в Jenite.bg колко много ми харесва, но в блога реших да споделя на какво ми напомня персонално.

Ароматът е описан в класически нотки – фрезия,екзотични бели цветя, копринен мускус и индийско сандалово дърво, но на мен ми ухае на онзи момент в слъчево пролетно утро, когато вече прозорецът е отворен, лъчите влизат в стаята, косата ми още е рошава, въздухът е режещо свеж и всичко от което имам нужда е бяла сатенана пижама, памучно одеало и чаша кафе. Светът е завършен. Умът е лек. А сърцето спокойно. Много обичам свежи, цветни и леки аромати, такива, които не те ограничават, не те замайват и не тежат. Този аромат е точно такъв. А най-хубавото е, че е траен и изпълва душата ми с радост, когато от време на време просто се промъкне в съзнанието ми късно следобед и ме накара да се усмихна. 

За да зарадваме и една от вас с този прекрасен аромат, организираме игра с AVON тук. Споделете вашия отговор на въпроса ми под снимката в Instagram – www.instagram.com/petpanda/. Може да участвате до 12 Април. Успех!

(Visited 377 times, 1 visits today)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Мини септември 20, 2017 at 8:43 am

  Това ми любим парфюм. Наистина нежен и разкошен. Хубавото е че го предлагат и в малка опаковка, подходящ за всяка дамска чанта. Не се разделям с него ! Страхотна си благодаря за хубавите статии 🙂

  • Reply petpanda септември 22, 2017 at 9:42 am

   Много е хубав наистина!
   Благодаря ти за милите думи 🙂

  Leave a Reply