Beauty Close Up

Pandemonium

март 7, 2017

Напоследък обожавам дръзки, ярки и интерсени червила, въпреки че събират погледите в метрото и са обект на забавни коментари от колегите на работа. Днес ще ви покажа едно, което е прекрасно и интерсено, много различно и определено набиващо се на очи. Pandemonium от серията Vice Lipstiks на Urban Decay. 

Искам да ви споделя не само колко е матово, трайно и пигментирано, защото то е, но и какво е чувството да с носиш такова червило в ежедневието – сутрин в градски транспорт, в офиса сред колеги, които не се гримират и по Витошка следобед, просто ей така. Подготвям цяла статия за чеврените червила и колко е прекрасно е чувството на самочувствие, когато си с такова, но Pandemonium e лилаво, различно и превъзходно ярко. Когато сте с него няма как да не ви забележат, да не си спрат погледа на вас и да не ви помислят за малко луди. Това е силата на дръзкото, ярко, красиво червило – дава ви увереност, че всъщност да си различен, да се открояваш и да се харесваш, въпреки мнението на останалите, е много важно, хубаво и сулно чувство.  Интересното е, че всеки път като съм с това червило получавам различни коментари – колко е ярко, колко е различно, колко е лилаво (няма да цитирам, че някои са дори отвъд PG13), но точно това внимание ми е интересно – как може едно червило, в необкновен цвят да е повод за разговор, да ви среща с погледи на искрено любопитство и отваря разговори, които може би не биха се случили.

 

urban decay vice urban decay vice urban decay vice

Иначе за самия продукт, нямам никакви забележки; нанася се като мечта- гладко, леко и лесно; цветът е матов и много погментиран; трае с часове и не поддава на чаши с кафе и вода. Лилавият нюанс е топъл и розовеещ, когато се поизтрие. Единствения минус, който аз мога да споделя е, че ако устните са ви дори малко сухи нансянето ще е по-трудно и няма да стои толкова добре.

Според мен  Pandemonium е за жени мечтателки, експериментаторки и бохеми. Можете да го намерите на щанда на Urban Decay в Sephora.

urban decay vice

(Visited 305 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply