Beauty Close Up

Close up: Nivea Silk Mousse

март 4, 2017

Днес ви споделям за най-новия продукт на пазара – пяна за душ от NIVEA. Преди няколко дни бяхме на много прекрасно събитие за да ни предстяват продукта и от тогава нямам тъпрение да ви разкажа за него!

Ползвала съм подобни продукти на Rituals, даже съм ви споделяла за тях, тъй като много ми харесват. Пяната за душ на NIVEA е също толкова приятна на допир и подхранваща кожата. Опаковката е като крем за бръснене, а и продуктът излиза направо като пяна, която се надува, а не като гел, както е при Rituals. Има го в три разновидности – Creme Care, Creme Smooth и Creme Soft и трите са с много лек и нежен аромат. Ухаят на чисто, на свежо и много приятно, а ароматът им остава по кожата дори и след като кожата ми е изсъхнала вече.

Най-якото е, че правят къпането много бързо и лесно – няма нужда от луфа или гъба, защото почистващата пяна е направо в ръката ти! С продукт колкото праскова или малка ябълка мога да измия цялото си тяло, като пянатa е толкова нежна и копринена. Дори го използвам и като пяна за бръснене на краката (все пак трябваше да го споделя). Най-голямото ми съмнение бе дали всъщност почиства достътчно добре, защото все пак го няма механичното търкане на гъбата. За радост и изненада мина тест, който си правя с почти всички душ продукти – имам чифт дънки, които пускат синьо и след като ги нося ако пяната посинява при къпане, значи чисти добре. Тествах дори с червило и молив за очи и всичко се измива много леко и лесно без търкане. А усещането е, все едно ви галят с перце.

nivea nivea nivea nivea

Както казах, продуктът идва в три варианта Creme Care, вдъхновен от класическия NIVEA Crème аромат, Creme Smooth с приятен флорален акцент и деликатният Creme Soft. Всеки от тях се характеризира със своя собствена специална формула, съдържаща NIVEA етерични масла, екстракт от естествена коприна и бадемово масло, която ги прави подходящи за различните типове кожа. Аз лично много харесах Creme Care, който има класическия аромат, защото съм му почитател.

Горещо ви препоръчвам да пробвате този продукт! От началото на месеца е по магазините, като ми казаха, че е наличен в Лили и DM. Нямам търпение да ми споделите и вашите впечатления!

nivea

А ако искате да спечелите три комплекта и с трите разновидности- за вас и две ваши приятелки, учатвайте в играта, която организираме с NIVEA тук.

*Тази публикация НЕ е спонсорирана. Споделям лично мнение, на база мои лични впечатления.

(Visited 886 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply