Beauty Close Up

Close up: This Works

февруари 26, 2017

От много време This Works са на бюти радара ми, особено със спрея им за възглавница. Миналата година реших да тествам и да си купя мини вариант на  This Works Pillow Spray,  който идваше в опаковка със Stress Less, рол он. Не бях мнгоо сигурна дали всичко изписано за марката и за продуктите е истина – че успокояват, подобряват съня, отпускат тялото и наистина помагат да сме по-спокойни и релаксирани на сутринта. След като изхабих и двата продукта, бях страшно щастлива и изненадана, когато от Sephora ми пратиха за тест точно тях и, че вече ще са в България.

this works

Не знам какво да ви кажа освен, че при мен This Works, наистина works.

this works Deep Sleep Pillow Spray има много приятно и успокаващо ухание на лавандула. След като напръскам възглавницата преди сън цялата стая се изпълва с аромата на спрея. Аз лично много обичам лавандула и миризмата и наистина ме успокоява. Приятното в спрея е, че е много лека и нежна миризма, бих казала натурална, без да има някакви химически или изкуствени нотки. Пише, че има аромат на лайка и ветивер, но аз лично не ги долавям толкова. Като цяло ароматът е като на спа, на много приятна билкова сауна, която можете да усетите всяка вечер в леглото си.

this works Deep Sleep Stress Less e мини рол он, който е много силен като аромат. В него са смесени масла от евкалипт, тамян и лавандула. Евкалиптът  освежава и помага да се превъзмогне физическата и умствена умора. Етеричното масло от тамян действа като антисептик, а лавандуловото масло е най-ефективният аромат за превъзмогване на хипертония и успокоение на нервно напрежение и безсъние. Рол онът се маже по точките на пулса – аз го мажа преди да си легна на китките и на слепоочията. Ароматът е мигновен и се завихря през ноздрите, направо в ума. Ефектът на продукта при мен е мигновен – отпускам се и му се наслаждавам докато  ароматът ме пренася в страната на сънищата. 

Ако имате проблеми със съня или нивата ви на стрес са по-високи и това ви пречи да заспите лесно, определено бих ви препоръчала да тествате тези две минита, за да видите дали ароматните им съставки ще ви въздействат така отпускащо и релаксиращо, както ми действат на мен.

(Visited 290 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply