Fashion Happening Now

Живеем в женско царство | TAG

февруари 4, 2017

От тази седмица Shedd има нова реклама по телевизията, не знам дали сте я гледали, или дали знаете колко се впечатлявам от реклами, но тази е много яка. По този повод ми се иска да организирам таг, в който да споделим какво ни кара да се чуватваме като в женско царство. Ако ме познавате или следите от доста време знаете, че си падам принцеса, но в същото време вярвам, че една жена трябва да е силна, независима и да се чувства красива.

Какво означава една жена да живее в женско царство?

Според мен една жена трябва да е еманципирана, да прави света около себе си по-красив и да се грижи за себе си, както и за останалите. Жените са по-грижовния пол, не по-слабия, и взимат решения, които се влияят от това. Гледайки последните 50 години от историята ни, все повече и повече жени имат възможност да седят на управленчески постове, да взимат важни решения и да са независими. И тук не говорим за „стари моми“, а за млади, образовани и умни жени, които са начело на компании, имат свои бизнеси или са в шоу-бизнеса и докосват милиони хора. Това за мен е женско царство – възможността една жена да прави каквото си поиска, където си поиска и да е равнопоставена.

 

Ако бяхте кралица, как щеше да се казва вашето кралство?

Най-вероятно Петландия. А за национален герб бих си избрала пандикорн (хибрид между панда и еднорог).

 

Кога се чувствате най-красива?

Винаги, когато съм с хубав маникюр и направена коса се чувствам екстра-добре.

 

Какви дрехи ви карат да сте готова да покорите света?

Черно сако, чифт удобни дънки и красива чанта. Това ми е power-аутфитта.

16298990_742868979215008_8783021544481313186_n

Кой е ритуалът ви, с който се изпълвате с енергия?

Обичам да медитирам и да правя йога, винаги след като съм прекарала 30-40 минути на мата се чувствам като нова, изпълнена с енергия и пречистен ум.

 

От къде намирате вдъхновение?

От хората около мен и от местата, на които ходя. Обожавам да пътувам и винаги се връщам вдъхновена, след като съм посетила някое ново място.

c8233f19bc5ae03005bb1915138842e9

photo: pinterest

Какво ви кара да се чувствате силна и непобедима?

Собствения ми дух и подкрепата на любимия ми човек. Да намеря мъж, който ме обича заради мен самата и ме подкрепя във всички начинания, които си наумя е едно от най-прекрасните неща, които са ми се случвали в живота.

 

Кое е най-важното качество за една жена?

Според мен да е амбициозна и умна, в комбинация. Някои от най-вдъхновяващите жени, които познавам и за, които съм чела са точно такива.

 

Ако светът беше женско царство, кои са трите закона, които щяхте да прокарате?

Тъй като не искам да излагам либералните си политически възгледи в блога, защото все пак той е за козметика и лайфстайл, ще отговоря на този въпрос шеговито. Ето трите ми закона.

 1. Шоколадът да няма калории и от него да не се пълнее.
 2. Всяка дизайнерска чанта или чифт обувки, за които една жена мечтае за повече от година да и се материализират безплатно.
 3. Всички да са добре облечени и анцузи/шушляци да се носят само и единствено за спорт във фитнеса или вкъщи.

Много ще ми е интересно как ще отговорят на въпросите и Мими, Денина, Ана, Алис, Сирма, Яна, Мариета, Ивана, Венета и Поли, така че ги тагвам всички 🙂

(Visited 686 times, 1 visits today)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Денина февруари 4, 2017 at 8:19 pm

  Петландия и пандикорн искрено ме забавляват, хихи 🙂 A предизвикателството е прието.

  • Reply petpanda февруари 4, 2017 at 9:32 pm

   Нямам търпение да прочета отговорите ти! <3

 • Reply Живеем в женско царство | Tag | ORGANIZIRAI | Organizing, Decorating and Lifestyle Blog февруари 22, 2017 at 7:53 pm

  […] е с #ЖенскоЦарство, а популярната блогърка Петя от PetPandaBlog, вдъхновена от нея, е измислила таг с много въпроси, […]

 • Leave a Reply