Beauty

Beauty Wishlist for 2017

януари 11, 2017

Всяка година си правя wish list с продукти, които искам да пробвам. Не винаги стигам до купуването им през годината, но пък за сметка на това ми служат като архив от какво съм се интересувала.

 

Имам два аромата в списъка- новя Chanel N5 L’Eau,  както и Tom Ford Black Orchid. Доста съм се променила във вкуса си за аромати, така че тази година искам да намеря някои нов, по-порастнал, signature scent.

За тази година си заплювам да тествам очната линия на Kat Von D – Tattoo Liner, тъй като съм фен на писалка-очна линия, а интернетът казва, че тази е може би най-добрата.

Грижата за кожата е нещо, което определно е фокус. Много искам да тествам Liquid Gold на Alpha H- продукт който влияе на белези, пори и свежестта на лицето като цяло.

YSL Touche Eclat e класика, която отдавна искам, и мисля, че 2017 е годината, в която ще го тествам.

Олиото за устни на Clarins също е продукт, за който много съм слушала и чела и искам да тествам.

Ouai е макра, която е сравнително нова, но много ми се иска да я пробвам.

Останалите три продукта са на Urban Decay, тъй като от 2017 ще влизат на българския пазар – Naked Skin BB Cream, Naked Skin Concealer и Naked Ultimate basics, са определено три продукта, които искам да тествам от любопитство, за да съпоставя с други продукти в колекцията ми. Но, да видим когато влезнат в България на какви цени ще са и дали ще оправдят очакванията като ги пипна и тествам.

Вие имате ли продукти, които искате да тествате през идващата година?

(Visited 451 times, 1 visits today)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Kalina януари 12, 2017 at 9:16 am

  Петя привет,

  Аз изпробвах YSL Touch eclat и не останах особено очарована от него. 100 пъти е по-добре за 8 лв. да си вземеш версията на Catrice – по-добро покритие, не крийсва, не изглежда намазано. Това на YSL със зор го използвах, ама нали беше супер скъпо и със сигурност over rated трябваше да го използвам.

  • Reply petpanda януари 12, 2017 at 9:36 am

   Наистина ли? Аз сега позлвам подобен продукт на AVON Luxe и съм доволна, но мислех да ъпдейтна.

  Leave a Reply