Fashion Fashion and Style

Must Have Coats

декември 6, 2016

Тази зима осъзнах, че съм супер фен на палта и връхни дрехи и непрекъснато гледам нови такива. Непрестанно съм в търсене на перфектното кожено яке или пък на перфектното палто. Гледайки онлайн и в гардероба си осъзнах, че всъщност тази зима има 5 вида палта, които много ми харесват. Ще ви споделя кои са, като ги разделям в няколко категории и ви давам избрани опции, които бих закачила в гардероба си.

Парка

Това палто е толкова мултифункционално, може да изглежда супер яко, може да се носи и с дънки и кецове и да е лежерно. Аз имам парка от Dorothy Perkins от преди няколко години подобно на това, с пухкава качулка и в по-студените дни рядко посягам към друго палто.

Черно Кашмирено Палто

Това е най-класическия избор и от години винаги имам в гардероба си такова. Тази зима имам даже две- едното е от секънд хенд, а другото е от Marks and Spencers. Това палто е ужасно топло, много представително и винаги ще е на мода. Дори и малко кашмир в класическото черно палто го прави меко и топло, така че гледайте етикетите.

Модерно сиво палто

От миналата година имам някаква обсесия със сивите палта, заедно със сивите жилетки и сивите пуловери. Сивото палто е толкова скандинавско и модерно този и миналия сезон. Ако не сте фен на черното, сивото палто е вашето нещо тази зима.

Цветно палто

Цветното палто е такова разнообразие в зимните дни, дали ще е леопардово или на някакви геометрични форми. Аз не съм сигурна дали предпочитам цветно или  толкова модерните леопардови краски, но със сигурност в момента си мисля, че едно от тези палта ми е на коледния списък.

Кожено палто

Тази година нещо съм повредена, никога не съм мислила, че ще напиша това, но много се кефя на големи кожени палта, от изкуствена кожа естествено. За жалост като голяма и висока жена ме е страх, че ще изглеждам като йети, но има две-три от ASOS, които много ми харесват.

(Visited 443 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply