Beauty

Close Up: Avon Life

октомври 30, 2016

Avon LIfe

Много искам да споделя впечатления от най-новия парфюм в семейството на AVON, защото в последните две седмици опредлено си създадохме някаква много приятна любовна афера с този аромат.

AVON Life е създаден ексклузивно за Avon от Кензо Такада, моден дизайнер & дизайнер на аромати, който е бащата на модната къщa Kenzo, както и на някои от най-иконичните аромати на пазара. За AVON, Такада създава аромат, който е много личен за него с нотки на водна лилия, теменужка и ирис. Ароматът е се води от флорално-дървесната категория и е много свеж, лек и, аз бих го описала като красив.

Avon LIfe

Връхните нотки са цитруси, бял чай, водна лилия и червена ябълка, средните нотки са на виолетки, божури и черешови цветове, базовите нотки са на ирис, пачули и мускус. Комбинацията е много нежна и балансирана, като прекрасен пролетен ден, но в същото време е комплексна без да има някакво натрапчиво или тежко ухание.

Опаковката е много интересна- семпло кръгло шишенце, с красива изящна капачка във формата на теменужка. Такада използва семейния си герб за вдъхновение за дизайна на капачката. В промо-видеото той разказва как всъщност този аромат е много близък до неговия живот- с нотките на цветове от японска череша, теменужка и ирис.

 

Avon LIfe

В момента има промоция на парфюма, заедно с део-спрей и лосион за тяло, на много добра цена. Аз ползвам и трите от вече две седмици и мога да кажа, че определено Avon Life прави моят живот по-приятен и красив.

(Visited 578 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply