Beauty

Close Up: LR ZeitGard

октомври 21, 2016

Случвало ли ви се е някога да откриете нещо, което е толкова простичко, но и толкова уникално, че да си кажете – “Това е гениално!”? Е, на мен ми се случи преди около месец, когато ми направиха презентация на най-новите уреди за красота на LR.

Отварям скоба, че досега не съм писала за продукти на LR, защото са от тези неща, които си мисля, че всички познават и ползват, тъй като майка ми винаги имаше вкъщи техен Emergency Spray и Алое Вера гел, и аз ги приемам за даденост, нещо като Упсарин или витамин C. Ако не сте ги пробвали – определено си заслужават. LR имат разкошни продукти с Алое – както бяла козметика, така и гелове за пиене. Така че когато ме поканиха за презентация на иновативни нови продукти за красота от марка, която винаги е била в дома ни, нямаше как да откажа.

ZeitGard

Та за какво иде реч? За системата ZeitGard, която е в три стъпки – Почистване, Третиране чрез загряване и охлаждане и на последно място Грижа. Мен най-много ме впечатли втората стъпка, която всъщност е гениална, но ще стигна и до там.

ZeitGard

Първата стъпка от ZeitGard е системата за почистване – електрическа четка за почистване на лице + свеж и приятен почистващ гел.

Аз съм фен на четките за лице, защото определено почистват по-добре от “хей, ръчички”, но тази четка ме впечатли с мекотата си. Толкова е нежна и приятна в сравнение с други, които съм пробвала, а аз тествах главата на четката за нормална кожа (тя е със сини линии), има още по-щадяща такава за чуствителна кожа (с розови линии). Като цяло четката има две отличителни черти в сравнение с други четки на пазара – краищата на косъмчетата и са закръглени и затова са по-нежни към кожата, докато почиствате лицето си с 7300 трептения в минута. Освен това всяко влакно е третирано с Microsilver – антибактериална съставка, която гарантира, че влакната на четката остават хигиенично чисти до 3 месеца. Към четката се предлагат и два продукта за почистване – кремообразен за чуствителна кожа и гелообразен за нормална кожа. Аз лично тествах гела за нормална кожа, който премина най-голямото изпитание – full on makeup или доста тежък грим, който се свали само с четката и след това нямаше и следа от грима, когато минах с памуче с мицеларна вода.

ZeitGard

ZeitGard

След като кожата ви е максимално чиста, следва грижата, но с гениален уред, който няма подобен или поне аз не съм виждала подобен. Anti-age системата на ZeitGard е насочена срещу бръчките и действа на кожата в дълбочина.

ZeitGard

Защо го възхвалявам толкова и какво му е толкова гениалното, ще попитате… Ами уредът действа така, както кожата ни естествено работи – при затопляне порите ни се разширяват, а при изстудяване се стягат. ZeitGard 2 antiaging device успява да транспортира максимално количество от грижата за кожата – серум и крем в дълбочина точно чрез затопляне и изстудяване. WOW? Нали?

ZeitGard

Уредът е като масажор, който се ползва по 4 минути на ден, като това е достататъчно за цялото лице – чело, нос, бузи и около очите. Аз лично го ползвах вечер, защото цялата процедура е много релаксираща и приятна и определено е малък лукс в края на деня.

Първо се нанася крем или серум, съответно по лицето или около очите, след това с леки движения с уреда ZeitGard 2 antiaging device се минава отгоре с функцията загряване (аз лично ползвах винаги и вибрацията, защото е много приятно, и всъщност вибрацията спомага на усвояването на активните вещества и енергизира клетките). Усеща се как кожата поглъща кремчетата, когато се загрее, а самата топлина е много приятна – до 42 градуса, което е оптимално и използва механизмите на кожата максимално, за да проникнат продуктите в дълбочина. След като минете навсякъде със затопляне, нагласяте уреда на охлаждане. Това през лятото е гениално! Уредът почти веднага се охлажда и стига до 5 градуса, което е много приятна температура. При такова охлаждане се дава знак на кожата и на порите да се стегнат и затворят и така продуктите остават в дълбочина да си действат.

ZeitGard ZeitGard ZeitGard

Моят въпрос беше дали с този уред може да се ползват всякакви продукти или само тези, които са специално разработени за него. Отговорът беше доста логичен – че няма как да се гарантира, че други продукти запазват цялостта си при нагряване или охлаждане, а околоочният серум и двата крема – хидратиращ и реструктуриращ на LR oт серията ZeitGard са специално направени да издържат на температурите, на които уредът ги излага.

lr-zeitgard

Интересното е, че след като приключа с уреда, кожата ми е по-свежа и опъната, но не е мазна от крема. Не мога да повярвам, как продуктът просто попива и утолява жаждата на кожата ми, та мога да сложа и третата стъпка – още едно кремче отгоре. Препоръчаха ми да ползвам кремче от серията Nano Gold, която съдържа комбинация от злато и копринени протеини – за защита и регенерация на моята вече 30+ годишна кожа.

И така всяка вечер – почистване, затопляне, охлаждане и кремче. Как да не се чустваш като принцеса! Цялата процедура ми отнема около 10тина минути, като аз лично вечер не съм от най-бързите и си се туткам порядъчно. Ако трябва да бъда откровена, имаше дни, в които прескачах крема накрая, защото кожата ми се чувстваше съвсем ок само със серум и крем с ZeitGard 2 antiaging device, а и не поемаше всичкия продукт, което се усеща по кожата и вижда, когато уредчето се чисти със специалната си кърпа за почистване.

Ако имате да отделите за себе си 10 минути всеки ден, определно препоръчвам то да е за нещо толкова релаксиращо, разкрасяващо и успокояващо като тези три стъпки. А и кожата ви ще ви благодари, защото са малко хората, които могат да разчитат само на хубави гени. Уредите не се продават в търговската мрежа, а само чрез независим сътрудник на LR, но си заслужава да ги потърсите и да ви направят презентация, за да усетите разликата и за себе си.

Вие чували ли сте за ZeitGard 2 antiaging device или за подобно устройство? Ще ми е много любопитно да чуя и вашите отзиви ако сте го тествали!

ZeitGard

*Продуктите са ми предоставени за временна употреба от LR.

**Статията е с подкрепата на LR.

(Visited 1 792 times, 1 visits today)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Наско август 4, 2019 at 12:28 am

    Нащето семейство ползва всички LR продукти! Когато се говори за качество и цена няма как да ги зменеим в ежедневието на нашето смейство.
    Бъдете здрави!

    LR продукти предназначени за цялото семейство.

  • Leave a Reply