Beauty

Vintage Effect Filter

октомври 9, 2016

fall faves 3

След като вече споделих петте продукти, които ми помагат да влезна в по-есенно настроение, сега ми се иска да ви говоря за тип грим, който много ми допада за есента, а именно леко smoky очи и нюд устни.  Две от червилата, които са ми най-комфортни и носени и са перфектни за преминаване от лятото към есента, без да е особено драматично са Clinique Pop в 01 Nude Pop и Essence Matte в цвят 03.

Nude Pop e по-розово, има лек блясък и е подхранващо на устните. То е от типа червила хем го има, хем го няма, но пък подхранва устните, не изсушава и е чуседно в по-ветровити дни, защото е комфортно, но не лепне.

Essence 03 е част от новата матова серия на Essence и е страшно добро, за цената, на която е в магазина. Цветът е много нежен, бежово-розов, с чудесен завършек. Не е от най-трайните матови червила, които съм носила, но пък не изсушава устните. fall faves 5

За очи имам нов любимец, а именно палитрата Vintage Effect Filter на Sephora. Цветовете са прекрасни, меки, нежни и есенни от бежови матови нюанси, през зеленикаво-тютюнево, до нежно розово и блестящо златно. Суотчове има по-долу, но на мен ми харесват тези сенки, защото с тях може да се постигне много нежно smoky eye в различни нюанси.

fall faves 1 fall faves 4

Цветовете са разнообразни като нюанси, но и като качество, някои са доста прашливи, особено матовите, така че трябва да се внимава с тях, но повечето са меки и маслени, страхотно лесни за нанасяне. Обожавам и двата по-светли нюанса, които могат да се използват и като хайлайтър или пък за много светъл и лек грим на очите, като контрапункт на много тъмно червило.

Рядко се среща палитра само с тонове в сепия, така че определено е много интересна находка, особено подходяща за есента. Аз лично я препоръчвам за дами, които не са много на ти с грима и нямат богата колекция от сенки, тъй като е много лесна за употреба, нанасяне и комбинации, без да е ужасно силно пигментирана и трудна. Тези сенки се разнасят лесно и носят на грешки, така че даже да не сте мастър с четката за сенки, ще се справите с тях. Цената им е 44 лв в Sephora.

Следвайте ме в Instagram за селфита и грим с тази палитра!

(Visited 511 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply