Beauty

Lierac Предизвикателство

май 12, 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lierac представиха преди няколко седмици най-новия си продукт – Lierac Body-Slim Minceur Globale, който звучи страхотно обещаващ!  Това е първият 4D морфологичен антицелулитен концентрат с отслабващо, разкрасяващо и преоформящо действие. Формулата му е с висока концентрация на комплекс MORPHO 4D, който изгаря депата в клетките, които съдържат мазнини, като едновременно активира обновяването на клетките, по този начин оформя тялото, изглажда целулита и хидратира и тонизира кожата. WOW! Невероятни обещания!

И тъй като аз съм страхотен скептик и не вярвам на такива неща, реших да тествам тези обещания върху себе си. Скептик съм, защото само с продукти – без подходящо хранене, спорт или грижа за тялото отвъртре, нямаме никакъв шанс да го променим, колкото и да го плескаме с лосиони. Другата опция е с апарати като Venus Legacy или подобни, които влияят на структурата на клетките с енергия. За козметичните продукти на Lierac от серията Body-Slim не бях чувала, но се впечатлих от обясненията, че всъщност формулата им е с активни съставки, които де факто влияят на клетките и обещават да третират проблемите отвътре.

Така реших да видя дали нещо ще се случи ако съм постоянна и ще се подложа на едномесечно предизвикателство. Решила съм от 10ти май до 10ти юни да се мажа сутрин с Lierac Body-Slim Minceur Globale, а вечер с Body-Slim Destock Nuit.

Body-Slim Destock Nuit e лосион за грижа през нощта. Той е с високо-концентриран активен кофеин във формулата, който постепенно се освобождава през нощта, благодарение на молекулярния метод Micropatch Caffeine. Тази уникална технология е комбинирана с патентованата система на Lierac WTB (комплекс от три активни съставки: свещен лотос, бяла върба и биотехнологичен пептид) и екстракти от плодове (ягоди и малини) за три основни действия: третиране на дълбок целулит, разграждане на вече натрупани мазнини и превенция на образуването на мастни клетки.

Измерих бедрата и корема си, като смятам да мажа и двете зони и да видим в края на месеца какво ще се получи. Много ми е интересно, защото не е като да нямам целулит и отпусната кожа и ако това действа, с постоянство и два лосиона ще е възможно да трансформирам тялото си, а както знаем отпусната кожа и целулит почти нищо не ги бори. Да видим. Stay tuned!

*И двата продукта са ми изпратени от марката, но както винаги ще съм обективна и ще рапортувам чинно какво точно се случва с тялото ми и дали кожата ми се стяга и изглажда. Ако се престраша ще има и снимки! 🙂

(Visited 49 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply