Beauty Close Up

Close Up: Revlon Спирала

май 3, 2016

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Днес ще си говорим за новата серия спирали на Revlon. Вече месец и нещо ползвам синята и червената и имам впечатления, които ми се иска да споделя, с надеждата да съм полезна на някоя от вас, която е пред казуса „каква спирала да си купя“.

Новата серия спирали е предназначена да задоволи 99% от търсенето на пазара за спирала. Всички спирали са черни на цвят, а петте цвята на капачката определят коя за какъв ефект е. Разликата, освен в капачките естествено, е в текстурите и четките на спиралите. Revlon

Когато трябваше да си избирам осъзнах, че искам да тествам двете най-универсални – Червената, която е за всичко и Синята, която е за обем + дължина. Много е интересно защото уж на вид еднаквите опаковки, наистина доставят различен ефект, щом се развъртят и се отворят.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

revlon mascaras

Mоите впечатления накратко, защото не знам точно колко дълго може да се пише за спирала…

Червената спирала ми харесва много. Четчицата е миниатюрна, с малки гумени бодлички и в нея има малко резервоарче, което съдържа продукт. Аз съм фен на спирали с големи четки и бях много, ама много скептична като я отворих, но ефектът и е чудесен! Подрежда миглите, удължава ги и придава ефект фалшиви мигли, поне при мен. Държи доста дълго време и не се размазва, а говорейки за размазване – учудена съм, че се размазвам по-малко с тази мини четчица, от колкото с по-голямата.

Синаята спирала за обем и дължина ми напомня на 99% от спиралите на пазара. Добра е, но определено няма такъв WOW! ефект на миглите ми, и някак си не ги прави да изглеждат като изкусвен ред ресници. Четката и е много голяма и е от косми, а не е гумена (моят любим тип четки), но противно на очакванията ми, а и след като сложих едната спирала на едното око, а другата на другото видях разликата в двете. Горе на снимката може да видите ефекта – червена от ляво и синя от дясно. Не мога да кажа, че синята не придава дължина и обем, просто не го прави по начина, по който червената работи.

Надявам се съм ви била полезна. Определно дайте шанс на нещо ново и различно, когато влезете в дрогерията, търсейки нова спирала. Сетете се за мен и посегнете към червената 🙂

(Visited 1 640 times, 1 visits today)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Месечни Любимци: Април 2016 | PetPanda Blog май 6, 2016 at 5:41 am

    […] говорих за тази спирала, а цял пост посветен на нея има тук. Много ми харесва и за това отново е в […]

  • Leave a Reply