Beauty

New in: L’Oreal Hollywood Curls

април 8, 2016

a 1 loreal hollywood waves 2

Много рядко говоря за продукти за коса, защото съм много взискателна и не много често уцелвам десятката що се отнаса до продукти за къдрици. Напоследък съм фен на маслата и поддържам косата си с две масла, и забелязвам, че косата ми е здрава и мека, но къдриците ми не са толкова оформени. Много дълго време ползвах пяна за коса, но не ми харесва хрупкавия ефект, който повечето пяни оставят. После преминах на спрейове за къдрици, но тези, които ми се отразяват най-добре не се продават в България (говоря за Aussie, като марка, която обичам много).

И с това дълго въведение започвам статията за два продукта, който ползвам в последните няколко седмици и много ми допадат. Искам да ви споделя два продукта от серията Hollywood Waves – пяната Spiral Queen и спрея за къдрици Sweetheart Curls.

a 1 loreal hollywood curls

И двата продукта миришат много приятно, а розово-черните им опаковки направо ми пълнят душата. И двата продукта обещават да поддържат къдриците и да ги оформят, като ни отърват от рошавата коса.

Пяната L’oreal Professionnel Hollywood Spiral Queen е много мека и приятна, изобщо не лепи и не прави косата на клечки. Страхотно ухае и се нанася много лесно. Аз лично я нанасям на влажна коса и изсушавам с дифузер, когато искам повече обем и по-оформени къдрици. Моята коса е чудесна, защото с малко повече грижа и добри продукти може да стане много къдрева, а ако не я изсуша с дифузер, а с нормален сешуар може да стане на вълни.

За вълните по-скоро използвам серум-спрейя за вълни Loreal Professionnel Hollywood Sweetheart Curls. Той е течен и пише, че е двуфазен, но тъй като опаковката му не е прозрачна, не мога да се закълна, че е. Използвам го отново на влажна коса и увивайки, суша кичур по кичур, след това сресвам с голяма четка леко, за да станат вълни, а не къдрици, а ако не ми се занимава след като е на 95% изсушена сплитам косата си на плитка и така на сутринта имам прекрасни вълни. Впечатляващо е, че косата ми е мека, но къдриците стоят.

И двата продукта са от серията на L’Oreal Proffesionel и могат да се закупят в Златна Рибка, а на мен са ми предиоставени за проба от  PR.

(Visited 355 times, 1 visits today)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Romi април 8, 2016 at 1:31 pm

    Много хубаво и изкушаващо описание на продуктите! 🙂 Както казват, човек винаги си мечтае за това, което няма. Така аз, като човек с напълно права коса, си мечтая за красиви къдрици в стил Виктория Сикрет 🙂 По този повод исках да те попитам, дали тези продукти биха били подходящи за оформяне на къдрици с маша?

    • Reply petpanda април 8, 2016 at 6:01 pm

      Привет! Не съм тествала, но доста добре държат косата, така че предполагам, че ще имат добър ефект. Но не мисля, че има heath protection в продуктите.

    Leave a Reply