Beauty Fashion Food

Месечни Любимци: Март 2016 (останалите)

април 3, 2016

Филм

Този месец изгледахме много филми и няма как да се спра само на един, а казвам Sofia International Film Fest. Ако не сте ходили до сега на SIFF определено препоръчвам следващата година да поправите тази грешка. В програмата има чудесни попадения (а и не толкова чудесни), но трябва да сте отворени и да подхождате позитивно към избора на какво да гледате през следващите 90 минути.

[kad_youtube url=“https://www.youtube.com/watch?v=4LLFQFwVs_I&ebc=ANyPxKppX4_s-r_269nUg9qLqty6rsYKDk-WEjjGe1cvry5hwy4fO8kMi9lhag8Tm3a3ZcRa3esAOfRuXg-3aToq5XFp1avh2w“ ]

 

Аpp

Instagram. Знам, че е малко банално, но през изминалия месец много си се кефя на инстаграм, с него се събуждам, с него заспивам и някак си той ми е малкото красиво пространство в сивия и грозен свят. Изтрих много  от акаунтите, които следвах, добавих други и в момента фийда ми е рай от мода, грим, интериор и храна. Pure bliss. А и се старая да снимам повече напоследък. Ако и вие сте фенове, можете да ме последвате за снимки и моменти, които качвам само там. Ето ме https://www.instagram.com/petpanda/

IMG_8183

Храна

Този месец нямаше нещо ново и гениално, което да ми попадне. За жалост нямах и много време да готвя, да е живо и здраво съпружето, че е толкова добър и готви толкова вкусно и се грижи за мен, особено докато бях болна. Нещото, което ядохме почти всеки ден за седмица докато бях на покосена от зловещ вирус беше зеленчукова супа, съвсем проста и лесна, но толкова вкусна.

Дреха

Дрехата ми е маратонки. Най-после си получих adidas Originals Superstar, но тъй като имам чуството, че всички имат класическия модел, аз си избрах с дебела платформа. Толкова са леки и удобни, нямам думи, още не съм им се нарадвала, но мисля, че това ще са ми обувките на пролетта.

Screen Shot 2016-04-01 at 11.17.00 PM

Място

Петлето в центъра беше моето място този месец. Мисля, че всяко второ излизане ни отвеждаше да ядем там. На мен ми е едно от любимите места за хапване в центъра, не е претенциозно, много е вкусно, и почти винаги има места.

Песен

Bird Set Free на Sia ми е песента на repeat този месец. Много ми харесва. Четох, че е писана за Adelle докато е имала проблеми с гласа, за албума и 25, но така и не е стигнала до там. Сега е в албума на Sia -This is Acting, който е само с отхвърлени от други артисти парчета. A Sia e гений!

[kad_youtube url=“https://youtu.be/6oT8ReF5rjE“ ]

 

(Visited 38 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply