Beauty

Close Up: Rutials Sakura

януари 25, 2016

a rituals 1

a rituals 2 a rituals 3

Не знам дали не е късно, но ви споделям за невероятното ми откритие, че в бензиностанции Еко може да се закупи една от любимите ми марки напоследък, а именно Rituals. Промоцията е валидна до 7ми февруари, така че имате време да се възползвате. Има общо три комплекта козметика и четири различни хавлиени кърпи, които може да закупите със събрани точки + доплащане.

И тъй като хавлиите не са ми много интересни се впускам в описание на козметиката. Аз си взех комплекта Sakura, който е с вишневи цветове и оризово мляко.

Комплектът съдържа следните красоти:

Zensation Shower Gel – 200ml – душ пяна, която е много нежна и мирише божествено.

Rice Scrub – 150ml – скраб за тяло отново с оризово мляко и вишневи цветове.

Magic Touch Body Cream – 70ml – много лек и нежен лосион за тяло и ръце.

Ultimate Hand Sensation 2 x 10ml – мостри за грижа за ръце.

a rituals 4

Не съм започнала да използвам продуктите все още, защото се къпя с други два продукта на марката – Rituals Yogi Flow Shower Gel и Shanti Shower Oil, от червената серия с индийска роза и масло от бадем, но и бялата серия мирише страхотно и нямам търпение да влезнат в употреба. Лично за мен душ пяната е много иновативен продукт – излиза гел, и се превръща е много мека, нежна и приятна почистваща пяна.

С две думи- споделям тази промоция, не като реклама на Еко, а като препоръка, ако имате шанс да минете и да си вземете някой от комплектите на марката, защото продуктите на Rituals са наистина страхотни, а не знам от къде могат да се намерят в България.

Останалите два комплекта са мъжкия Men’s Essential и голямия комплект Ultimate Hammam Collection.

Мъжкият комплект е също чудесен, той съдържа Blue Dragon Foaming Shower Gel, Dragon Mud Body Scrub и Ice Shower, както и мостри за маска за лице и крем за бръснене. Всички миришат прекрасно, и тъй като съпружето ги ползва, мога да споделя, че е много доволен. Не сме ги снимали, защото вече са от доста време в употреба.

За Ultimate Hammam Collection, не мога да дам мнение, тъй акто не съм ги ползвала, но съм ги душила и не ми допадат. В него има Hammam Body Mud, Hammam Olive Secret Shower Paste, Hammam Delight Showergel Sensation, Hammam Sea Salt Hot Scrub и Hammam Ultra Rich Body Cream. Всички продукти са в пълен размер, а цялата серия Hammam е с аромат на евкалипт и розмарин.

Надявам се този бърз пост да ви е полезен! Успех със събирането на точки 🙂

(Visited 889 times, 1 visits today)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply Радина януари 25, 2016 at 9:04 am

  Yogi Flow ми е може би най-любимият им аромат <3 Иначе ако не си пробвала още сашето със скраба за ръце – за мен това се оказа най-якият продукт!

  • Reply petpanda януари 25, 2016 at 9:08 am

   Още не съм го пробвала, но сега ме заинтригува! <3

 • Reply Мария ноември 16, 2019 at 10:43 am

  Здравейте , найстина са много добри тези Ритуалс , намерих случайно една страничка в фейсбук от която си поръчах душ гел и скраб за тяло на ритуалс и съм много доволна, цените са по-ниски от на други места и найстина си заслужава да се поглези човек, също и добри цени на парфюми имат.
  Ето я страничката https://m.facebook.com/Козметика-и-парфюми-Quality-Shop-113005146796552/?ref=bookmarks

 • Leave a Reply