Beauty Fashion

On the First Day of Christmas: Подаръци за него

декември 14, 2015

collage for him

За традиционалиста.

Аз бих избрала жилетка в класически стил от естествени материали. Тази е много приятна памучна жилетка, която може да се носи както и за по-строги делови случаи, така и по-лежерно с тениска.

hmprod

Жилетка H&M


За ценителя на чашката.

За мъжете, които обичат качествения алкохол много добра идея е красив и интересен сервиз от чаши или пък декантер. В зависимост какво обичат да консумират господата, изборите са многобройни. Аз съм се спряла на много интересни чаши, които са с овално дъно и стоят на една страна от Genesis.

 glasses

Чаши за уиски от Genesis


За класика.

Сет от парфюм или нещо друго приятно миришещо е винаги добра идея, тъй като поне мъжете около мен рядко си купуват сами парфюм. Естествено трябва да знаете какво харесва мъжа до вас като ароматни нотки, но нещо класическо като Chrome на Azzaro е чудесен избор.

products_59503_695868285azzaro-chrome-set-mit-deodorant-stick-50ml-75ml

Сет Azzaro Chrome 


За фешъниста.

Още един комплект шал и шапка никога не са излишни. А в Zara имат най-невероятните мъжки аксесоари вариращи от класика до по-нестандартни и екстравагантни опции. Тези шал и шапка ми харесаха, защото са достатъчно класически, за да се харесат и на по-традиционните вкусове, но пък имат нещо интересно в принта, което ги прави различни и им дава малко ва-ва-вуум.

zara Collage

Шапка и шал от Zara


За меломана.

Всички ходим със слушалки в ушите почти непрекъснато и съм забелязала, че повечето мъже предпочитат по-големи и качествени слушалки от просто малките белички, които идват с телефоните. Не съм специалист, но тези ми харесаха как изглеждат, а в зависимост от бюджета може да вземете и по-невероятни от Bose например.

phillips headphones

Слушалки Phillips от eMag

(Visited 233 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply