Beauty Close Up

Close up: Comfort Zone Palette by Wet’n’Wild

ноември 24, 2015

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Искам да споделя една безкрайно любима палитра, за която не съм писала много, но която ползвам, толкова често, че ми е просто даденост в грим-арсенала.

Говоря за палитрата на Wet’n’Wild E738 Comfort Zone.

Wet’n’Wild може да се закупи от парфюмерии Рефан, на бул. Витошка има такава парфюмерия където често и тази палитра може да се намери. Казвам често, защото много от пътите, когато я търсих беше изчерпана. Цената и е около 16 лв, което си заслужава на 100%.

В палитрата има осем цвята, които са подредени в два цветови нюанса – по-топли и по-студени, като комбинация от осемте дават безкрайни варианти за грим. Идва с четка с два дунапренени края, която аз изгубих мисля че още в първата седмица, тъй като не беше никак удобна.

Цветовете от горе надолу в лявата колона са: Много светло кремаво с телесен отблясък. Бледо розов нюанс с розов блясък. Бежово-кафяв цвят със златен отблясък. И най-тъмният е тъмно-кафяв цвят с тъмно червен отблясък.
Цветовете в дясната колона от горе надолу са: Светъл по-студен телесен цвят, слонова кост. Зелен нюанс със светло златни отблясъци. Черен цвят със златен отблясък. И най-отдолу е тъмно кафяв нюанс с електриково син отблясък.

Всички цветове са перлени, но самите сенки са изключително приятни на допир- меки, пигментирани, маслено-нежни, и много лесни за нанасяне без да се прашат. Суочовете по-горе са от просто едно докосване на всеки цвят.

Като любител на по-топли цветове лявата колона са по-обичани и ползвани, но пък и двата най-светли цвята са перфектни за лек дневен грим. Най-тъмните два са супер интересни, тъй като имат дуо-хром финиш – цветовете им се променят под различен ъгъл, което ги прави забавни и уникални.

Препоръчвам палитрата на всеки любител на гримовете. Задължителна е ако имате по-богата колекция, но е и много подходяща за дами с по-семпъл опит с гримирането, тъй като дава различни възможности – за лек ежедневен грим или пък за експерименти. Тъй като няма матов цвят със сигурност не е подходяща за една единствена палитра. И все пак много, много ми харесва, особено когато става дума за качество, брой сенки, пигментация на цветовете и съотношението на тези характеристики към цената на палитрата.

Минусът е самата опаковка, тъй като е доста простичка – от лека, евтино изглеждаща пластмаса, с прозрачно капаче, което доста лесно се драска. Но пък като един търсещ позитивното човек, ще кажа, че леката опаковка е чудна за пътуване, и все пак на допир няма нищо луксозно в нея.

В заключение, макар и опаковката да не е кой знае какво – евтина пластмаса и неизползваем апликатор, самите сенки са брутално добри като качество и пигментация. Трайни са, не се събират в свивката на клепача, а цветовете им са извънземни. С две думи, препоръчвам силно!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

(Visited 550 times, 1 visits today)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply NickeyM ноември 25, 2015 at 12:55 pm

  Страхотна е! *.*

 • Reply Vessi ноември 26, 2015 at 3:46 pm

  Вече са в „wish list-a“ за Коледа, намерих ги в Амазон 🙂

  • Reply petpanda ноември 26, 2015 at 6:06 pm

   Тотално си заслужават 🙂 Има ги и в БГ, и не излизат много по-скъпи 🙂

 • Reply Lip Review: Wet’n’Wild MegaLast Lip Color | PetPanda Blog февруари 3, 2016 at 5:32 am

  […] ги тествам. После пробвах палитрата на марката Comfort Zone, ревю тук, и тя се оказа супер яка, така че мнението и се промени […]

 • Leave a Reply