Beauty Home

New In: Amway staples

септември 7, 2015

blog post amway haul 1

 

И преди съм говорила за продукти на Amway, но най-вече от марката им за козметика Artistry. Днес ми се иска да ви покажа няколко staples – или продукти, които ползвам непрекъснато вкъщи от Amway, но пък които не са супер вълнуващи, колоритни или цветни, като гримове, парфюми и други подобни красоти. Преди няколко седмици си направих доста грандиозна поръчка, просто защото много от продуктите, които ползвам вкъщи бяха свършили и сега ще ви покажа кои са моите любими помощници в дома.

blog post amway haul 2

Dish Drops Препарат за миене на съдове – това веро е едно от най-икономичните, силни и не до там отровни препарати за миене на чинии, които съм ползвала. Опаковката е от 1 литър, но се разрежда с вода 1 към 8, тоест е 8 литра веро – пени добре, измива отлично, а измивните му способности са на база на Cocamidopropyl Betaine, което е органична съставка на базата на кокосовото масло. Не съм убедена, че бих обърнала бутилката и бих го пила, но поне не е на база на нефтени деривати и не е „harmful to aquatic life“, както повечето верота. Много съм доволна и това е  n-на брой бутилка, която ползваме вкъщи.

Dish Drops Scrub Buds телчета за миене на съдове – знам, знам, много прозаично нещо, но тези са магични – съставени са от една безкрайна нишка неръждаема стомана, което означава, че няма да ви набодат, да ви се забият или да ви надраскат ръцете и съдовете, или пък да ръждясат след седмица. Дълготрайни са и защото съвсем спокойно могат да се мият в миялната и да се дезинфекцират. Напоследък покрай сватбата ги ползвам за сваляне на етикети от различни буркани, и вършат чудеса, няма да ги срещам само с мръсотия я 🙂

Oven Cleaner това е един от най-чудесните домашни помощници – мразя, ама наистина мразя, да чистя фурната – с този препарат, който е единственият по-силно химичен от цялата Amway-ска гама продукти за дома, прави чистенето на фурната като детска игра. Аз лично изливам малко количество от препарата във фурната и по стъклото, размазвам с четчицата навсякъде и забравям за чистенето, за около 20-30 минути. Като се върна гелът от формулата на препарата се е свързала някак си с мръсотията е я е превърнала всичко в някакво странно желе, което се попива само два замаха на кърпата. И след това фурната е като ново – без търкане, блъскане, миене, стъргане и какво ли още не. Препоръчвам с всички налични ръце, защото спасява много нокти!

Amway Home SA8 Prewash Spray – изхабих една малка опаковка от този спрей за петна и сега си поръчах голяма, просто защото върши работа. Била съм свидетел как маха восък и дъвка от дрехи и се бори с петна, всякакви. А тъй като напоследък не мога да спра да се оливам и капя, голямата опаковка определено ще ми влезе в употреба.

blog post amway haul 3Glister паста за зъби това е може би един от най-разпространените Amway-ски продукти, може ни след LOC (за който не съм писала тук, но пък който е единствения почистващ препарат вкъщи). Ta… за пастата за зъби – не я бях ползвала от няколко месеца и реших пак да се върнем на нея, много е икономична, грижи се за всички проблеми – включително и мега-чувствителните ми зъби, почиства добре и много ми харесва как мирише. Най-интересното е, че  една паста от 15 лв (тази) изхабяваме за около 4-5 месеца, а един Sensodyne (другата ми любима паста) ни стига вкъщи за няма и месец- това имам предвид под икономична, а количеството пъти миене на зъби си е еднакво с която и да е 🙂

Glister вода за уста – това е друг вълшебен продукт и единствената вода за уста, която ползвам. Това е концентрат, който се разрежда с вода – има мерителна чашка, в която пълня хладка вода и цръцкам (много любима дума, не ме съдете!) от водата за уста вътре, така полученият ментов коктейл се жабурка докато устата ми изтръпне – като нормална вода за уста. Вълшебните сили идват в това, че я използвам за предпазване от настинки, тъй като е много антисептичен продукт, като ме заболи гърло зимата си цръцкам (да!) по веднъж в устата и пресичам всички вируси, бацили, еуглени и амеби, които причиняват болести. Не знам дали някой друг го прави това, но една приятелка ме светна и действа всеки път!

Body Series део рол он – многократно съм говорила за моята любов към Sectet дезодорантите, и как никой в България не е толкова добър и не действа толкова дълго, е този действа. Няма да се впускам в мега описания как се ползва, колко трае и на какво мирише, само ще кажа че аз не мириша по цял ден, което е супер!

Това са продуктите, които си поръчах този път, ползвали ли сте нещо от тях? Имате ли си други любими Amway-ски продукти? Ще се радвам да ми споделите в коментарите под поста.

blog signature

(Visited 898 times, 1 visits today)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply DESSS май 1, 2016 at 7:37 am

  Здравей, Петя. Впечатлена съм от снимките ти в тази статия. Браво за фотографския ти професионализъм. А що се отнася до продуктите на Амуей – просто няма някой, който да не ми е любим. Всички си доказват качествата и са предпочитани в моето семейство и сред моите познати също. Бих ти препоръчала белината за всякаква материя и препарата за пране /бяло и цветно/- няма такива сред всички от магазинната мрежа в БГ, повярвай ми. Уникални са. Особено ще ги оцени този, който има проблем с кожата и дихателните пътища. Между другото уникален блог. Продължавай все така.

  • Reply petpanda май 2, 2016 at 6:05 pm

   Много благодаря за милите думи! Радвам се, че блогът ми ви допада :)))
   А, за Amway, ползвам и белината и препарата им за пране на фини текстили, както и един куп други продукти. Бялата им козметика също е разкошна. Аз съм много доволна от абсолютно всичко, което съм ползвала до сега. Серията Hyrda-V, за която писах няколко пъти просто ми събра овациите, жестока е!

  Leave a Reply