Advertising Beauty Fashion

5 Неща: За офисни момичета

септември 2, 2015

DSC_0474

1. A чанта за лаптоп, която не е чанта за лаптоп.

Готин аксесоар, който ви позволява да си носите живота  (да се чете вашия лаптоп)с вас. Това е готин аксесоар, който издава вашата същност, но в същото време ви прави сериозни и бизнес, без да сте скучни. Моето лично мнение е да се използват дълбоки чанти с две дръжки, които изглеждат здрави и удобни.

Моята чанта, която използвам като дамска и за лаптоп е 3.1 Phillip Lim за Target от колекцията от преди няколко години, вече е изстрадала, но много си я обичам.

2. Готин блейзър.

Изберете такъв, който е запомнящ се и стилен – било то цвета, кройката или дори копчетата, все нещо трябва да е отличително и да носи вашия дух. A сакото е от едно от най-универсалните дрехи е женския гардероб, тъй като можете комбинирате с различни аутфити – с бизнес рокля и токчета, или с дънки и маратонки, все изглежда badass.  Съвети от мен – изберете си удобно сако, в което можете да се движите лесно, и което не ви ограничава, притиска или стиска. Абе да ви е удобно, но шик.

3. Жестоки обувки

Обожавам равни обувки и не нося токчета, така че ще ви покажа равни красоти. Убийствен чифт обувки може да даде необходимия „umpf!“ на много консервативно облекло и може да подобри вашата походка и поза. Не забравяйте – обувките трябва да са удобни, така че да не мислите колко ви болят краката по време на важна среща (been there, done that). Мои любими са чифт обувки от Asos, които са от кадифе и чифт от Gio Diev с цвят сьомга и сребърни детайли.

DSC_04934. Як визитник

Това е нещо, което всеки забелязва, когато го извадите от чантата си. Визитникът може да бъде странен и интересен и да покаже личността ви или може да бъде консервативно чист и строго професионален. Всичко зависи от вас и как искате да ви възприемат хората, с които  се срещате. Аз лично предпочитам малко повече цвят и индивидуалност.

Любимият ми визитник от Pylones, ми служи вярно години наред, но е вече леко изтерзан, така че аз го смених с ръчно изработен кожен визитник с инициалите ми, който е малко по-скучен, но и по-професионален.

5. Запомнящи се бижута

Бижутата те карат да блеснеш и да бъдеш различна. Реално бижутата са едни от аксесоарите, които привличат най-много внимание. И тук не става дума за нещо шарено, крещящо и огромно, напротив, може да е малък ключ или някакъв медальон, който значи нещо за вас и ви носи късмет или ви напомня за нещо.

Напоследък нося много две колиета – златен ключ, който прилича на Tiffany и е подарък от майка ми, и сребърна стрела, която е на  дълга верижка. И двете са много смислени и ми напомнят за характер и посока.

БОНУС:  Ваш специфичен аромат: Абсолютно обожавам Narciso Rodriguez и неговия „For Her“. Той е доста сложен и изтънчен аромат, който е игрив и лек в същото време. Аз в бутилка!

blog signature

(Visited 166 times, 1 visits today)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Мери-Бери септември 3, 2015 at 9:46 am

  Много готин пост :))))

  • Reply petpanda септември 3, 2015 at 10:16 am

   Йейе! мерси 🙂

 • Reply Нина Василевич септември 3, 2015 at 10:17 am

  Много полезен списък!
  За съжаление от него ми липсва блейзърът- все не мога да си харесам 🙁

  • Reply petpanda септември 3, 2015 at 10:38 am

   Аз много често си харесвам в секънд хенд магазини, все на яки марки и чисто нови. 🙂

  Leave a Reply