Beauty

New In: Urban Decay Smoky Palette

юли 26, 2015

    

 

Много се вълнувам! Като дете на Коледа! А всъщност, ако се замисля, колко палитри и сенки за очи имам, ще излъжа ако кажа, че не са достатъчно. Но тази красота… като я видях трябваше да я имам!

Защо – ами, защото е перфекнтата комбинация от цветове и текстури, вкарани в една палитра. Има 12 цвята, като 4 са металически лъскави, 4 са тъмни сатенени и 4 са светли матови нюанси. По-скоро е в студената гама и може да се използва за най-различни визии – тъмни опушени очи, бронзова лятна визия или тотално естествена матова комбинация на  no makeup makeup. Общо взето каквото сърце ви иска, и можете да измислите, е възможно с тази палитра. Urban Decay Smoky дава много повече възможности за комбинации от предишните три Naked палитри и това я прави перфектната палитра за път.

Ето суотчове на всички цветове в палитрата. Горният ред са на сянка, а долният ред са на слънце.

Любимите ми цветове са High – много бледо розово злато, Smolder – тъмно сатенено патладжанено с лек сив отблясък, and Combust – много светло розово, към пепел от рози, което е мат.

swatches

Опаковката е пластмасова, но изглежда много стабилна. Цялата кутия е прозрачна, а вътре в пластмасата има дизайн на дим. Палтирата идва с двустранна четка, която изглежда доста качествена – от едната страна е молив-четка, а от другата четка за блендиране, която е доста голяма.

 

Какво мислите? Заслужава ли си шума около тази палитра? Ще я тествам, за да видя дали моите първи прекрасни впечатления ще се затвърдят.

blog signature

(Visited 527 times, 1 visits today)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply the beauty in my life юли 30, 2015 at 7:47 am

  Страхотно изглежда! От кога се каня да си взема някоя от naked палитрите, но тази наистина е…топ! Само ме спира фаста, че ще си стои като всичко останало в шкафа…:( Ще чакам гримчета с нея!

  • Reply petpanda юли 30, 2015 at 10:38 am

   И на мен ми се събраха вече доста, но си ги ползвам чинно 🙂
   Ще се постарая да има гримчета! Има толкова много опции с таз палитра. Определено е най-разнообразната от всички до сега.

  Leave a Reply