Beauty Happening Now

Current (April) Favourites

май 11, 2015

Бе доста натоварен месец – работа, пътувания, събития и малко социален живот, та леко пропуснах постът с априлските фаворити, сега се опитвам да наваксам и го публикувам.

pickerimage

 

1.Balea Anti-Spot Gel –  кожата ми напоследък бе ужасна, не знам защо – хормони, стрес, умора… но това гелче ми беше пръв помощник. Използвам го като го нанасям педи да си легна и го оставям цяла нощ, то изсъхва и образува филм върху пъпчицата и я изсушава.

2. Rimmel 60 seconds nailpolish in 873 breakfast in bed – тъй като за първи път тази година ми стана едно такова пролетно, реших че е време за по-свежи и прекрасни цветове и този продължава да ми е любим. Цветът е прекрасен – смесица между тюркоаз и мента, по-синкав, но толкова блед и нежен, че няма как да не ти хареса. Щом ме питаха непознати хора какъв е този цвят, значи наистина привлича внимание.

3. Maybelline Color Tattoos in 65-Pink Gold – Влюбена съм в тези сенки и вече имам четири цвята, но този розовия ми е супер-мега-ултра любим защото е много лесен за носене. Използвам го, когато не ми се занимава много с грим и сенки, просто го нанасям с пръст и размазвам или напластявам за да е по-плътен. Трае много добре и е също така чудесна основа за сенки.

4. Rimmel Oh My Gloss in 150 Glossaholic – Много прекрасен глос, който опитах за първи път през април. Не лепне, много е приятен и е с доста добра пигментация, нито повече, нито по-малко. Единственото нещо, което му е минус е, че не е много траен, но при изборът трайност или лепкавост, аз предпочитам глосът ми да не лепи.

5. Astor Matte Style Lip Laquer in 205 All About Stylе- Също нова придобивка, която много ми харесва. За първи път ползвам продукт на марката и това течно червило е брилянтно. Пигментирано, трайно и много добро като текстура. Изсъхва напълно матово и може да изкара доста дълго време на устните. Моят съвет е ако ще си купувате, да си го тествате направо на устните, а не на ръката, защото е толкова пигментирано, че много трудно можете да го направите по-леко и цветът, който виждате ще застане така на устните ви.

6. Revitalash- Подготвям цяла голяма публикация със снимки и мнения за Revitalash, но тъй като го ползвах повече от месец (а и още го ползвам) мога да кажа – Това чудо работи, наистина! Не съм вярвала, че ще го кажа, бях мега скептична, но да, работи и действа.

7. Candle Voyage Caribbean from Lidl– Много, много приятни свещи. Открих ги преди няколко месеца в и първоначално си купувах само Tokyo версията, защото опаковката и най ми допадаше – свещите идват в стъклено бурканче, което е обвито с шарена пластмасова опаковка, Tokyо  е най-семпла и не-кичозна, за това си купувах само нея. Докато не открих, че всъщност пластмасовото найлонче може да се махне много лесно и така да си остане просто стъклено бурканче. През април много ми допадна Carribean, който е сладък и леко кокосов, но не тежък. Много са ефективни и за около 10 минути стаята се пълни с приятен аромат, а цената им е много добра. Въпреки, че обичам свещи, все още ме боли сърцето за 25те лева, които дадох за свещта на L’Erbolario и нея си я пазя само за специални случаи.

8. Olympus PEN E-PL7 – Tествам този фотоапарат и съм влюбена. Лесен е за употреба, има флип-екран, снима видео, лек е, красив е, практичен е и може би едно от най-добрите снимачни устройства. Подготвям дълга и подробна публикация, така че скоро ще говоря повече и за него.

Това ми бяха фаворитите. Ползвали ли сте нещо от продуктите, които харесвам аз? Какво е вашето мнение?

blog signature

(Visited 58 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply