Beauty Fashion

What is in my handbag

февруари 19, 2015

blog what is in my bag 2

Едно от решенията и за тази година е да съм по-организирана, и с какво друго да започнем ако не с дамската чанта. Много обичам големи дамски чанти, за да мога да нося със себе си всичко, което би ми потрябвало през деня. Чантата, която е с мен от няколко месеца е голяма черна 3.1 Phillip Lim for Target и съм супер доволна от нея. Побира всичко, че и още! Носила е компютър, хляб, билети за театър и консерна кутия с царевица. И все пак през по-голямата част от времето нося неща, които са важни и биха ми потрябвали. И за да не е разхвърляна и изнервяща ситуацията, слагам всичко в малки несесерчета.

blog what is in my purse 1

Това, което е в чантата ми в момента е:

– Слънчеви очила -Alexander Wang x H&M.

– Козметичен несесер, който ми е подарък от Avene  и много обичам, защото е достатъчно голям да побира всичко, но достатъчно малък да не нося ненужни неща с мен. И има пюскюл на ципа, колко сладко е това?

– Портмонето ми, което е вече много старо и леко вехто, но кожата му е толкова мека и приятна на допир, а и е толкова голямо и организирано вътре, че ме боли сърцето при мисълта да го сменя с ново и червено. (Вярвам в суеверието, че червеното портмоне привлича пари).

– Визитникът ми е малък и шарен и е от Pylones.

– Моят прекрасен iPhone 4s, който съдържа целият ми живот за изминалите 3 години.

– iPhone-ски слушалки, които са в непрестанен възел, колкото и да се грижа да са подредени. Не знам как се случва това просто… и май не съм единствената.

– Lenovo Vibe X2, който тествам и, на който много се радвам.

blog what is in y purse 3

Малката козметична чантичка съдържа:

– Балсам за устни – Korres Mandarin Lip Butter, който вече сигурна знаете колко много обичам.

– Тъмно червило – MAC Rebel напоследък ми е любимо. Много е подходящо за малко по-дръзка визия за среща или излизане след работа.

– Светло червило –  Maybelline Color Whisper in 720 Mocha Muse . Текстурата му е толкова приятна, а цветът неангажиращ, че го ползвам непрекъснато.

– Матиращи листчета от Essence

– Soap and Glory One Heck of a Blot powder, също за матиране и освежаване на грима.

– L’Occitane handcream with shae butter, много приятно и богато кремче от една от кутиите, които получавам.

– Огледалце от Revlon, много ми харесва колко е малко и удобно.

– Avon Little Black Dress парфюм, който е свеж и малък.

– Lush Dream cream, също от една от кутиите, много го обичам и никога не знаеш, кога ще потрябва крем за ръце.

– Пиличка, подарък от Marks&Spencer.

blog what is in my bag 4

Държа ключовете в джоб на яке или дънки, защото изпадам в мини-паническа атака винаги, когато не мога да ги намеря в огромната ми чанта за повече от 5 секунди.

blog signature

(Visited 170 times, 1 visits today)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Kali февруари 19, 2015 at 11:45 am

  Царевицата! 😀
  Аз ползвам същата кутийка от Lush, страшно е удобна. И несесерчето от Avene е наистина много симпатично, очилата изглеждат много готини ии самата чанта е страхотна! 🙂
  И аз обичам огромни чанти и обикновено се губя в тях, но и аз от тази година съм си обещала да съм по-подредена. Да живеят несесерите, които помагат за организацията! 😀

  • Reply petpanda февруари 19, 2015 at 11:48 am

   Царевиата е true story! Тъй като е голяма и побира всичко тази чанта, я използвам за всичко наистина 🙂
   Несесерчетата са магия! Наистина работят, но си трябва постоянство и там 🙂

 • Reply Teodora Milanova (@BeautyInMyLife) февруари 19, 2015 at 1:17 pm

  Много обичам големи чанти, но нямам нито една таква вече, защото повечето пъти много ми натежава (слагам изключително ненужни неща). Твоята е прекрасна и изключително подредена, браво! 🙂 Много ми хареса визитника, много свеж и пролетен 🙂

  • Reply petpanda февруари 19, 2015 at 9:11 pm

   Визитника и на мен ми е много любим, и въпреки че се е разпадал вече няколко пъти аз си го сглобявам и нося, не мога да намеря толкова готин, а последният път като бях в Pylones реших че ще е тъпо да си купя просто същия… Грешка, която ще бъде поправена :)))

  Leave a Reply