Books

Лятно четиво: След 22

юли 11, 2014

Много рядко пиша за книги, но за тази трябва да споделя!

Книгата се казва След 22 и е дебютното творение на Ради, която не знам кога има време за сън! Книгата излезе в края на юни и може да се чете онлайн или да се изтегли безплатно за Kindle или iPad, или в pdf. Аз лично все още искам и хартиено копие с автограф!

photo 1

Та, сега за След 22… (без да издавам spoilers) Историята е за три мацки, току що завършили, живеещи в София. Три приятелки с техните си неволи, проблеми, романтични истории и драматизми. Много е истинска, вълнуваща и женска. Не мисля, че ще има дама, която не би могла да се свърже с историята в книгата, или с някоя от героините, поне малко. Чете се бързо, историята се развива на един дръх и до края не знаеш какво точно ще се случи. Нещо като Sex and the City, но в Софийски, а не Ню Йоркси вариант.

Има много токчета, коктейли, елитни заведения, и търсене на любов. Все пак говорим за жени След 22, няма как да няма любов. Най-хубавото е, че историята се развива така, че не знаеш от къде ще дойде тази любов. Почти като в истинския живот!

photo 2

Препръчвам на всички дами, под или след 22! Ще се радвам да чуя и други мнения за книгата! Вие изтеглихте ли си я вече?

<3 пет

===Love yourself!===

(Visited 324 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply