Beauty

Bioderma Matriciane Serum

май 7, 2014

От много време се чудя какво да напиша точно за любимия ми продукт на Bioderma, защото не исках да е просто ревю на продукт. И тъй като в последните 4 дни си почиваме в един прекрасен Турски курорт, вдъхновението дебне от всякъде. Действието на Bioderma Matriciane Serum може да се сравни с няколко неща, които видях в последните 3-4 дни.

20140507-204934.jpg

Самият серум е лек и нежен като листенцата на дивите макове растящи и цъфтящи по брега. В сравнение с повечето останали продукти, които съм ползвала серумът има много лека, нежна и фина текстура. Не е крем, не е гел, не е течност, а е гладка и ефирна емулсия , която се нанася много лесно. Ползвам го вече почти месец всеки ден и мога да кажа, че това е единственият такъв продукт, който ползвам и сутрин под грима, защото не омазнява кожата, а я прави просто гладка и свежа.  До сега съм използвала само нощни кремове и никога козметика под грима, защото не обичам кожата да ми е мазна и да нанасям BB крема ми върху филм от друг продукт. Този продукт революционира моят make up routine, тъй като не оставя филм и след по-малко от 30 секунди вече е напълно попил.

20140507-204925.jpg

Кожата на лицето изпива серумът така както пясъкът изпива морските вълни, но го оставя гладко, стегнато и блестящо, като малките камъчета, които се търкалят във вълните и колкото повече се търкалят, толкова по гладки и блестящи стават, точно както и кожата ми. Както казах вече месец го ползвам и макар да е 30 мл в опаковката, е много икономичен. С дозаторът е много лесно, тъй като само едно натискане дава достатъчно продукт за нансяне върху цялото лице.

20140507-204944.jpg

С няколко думи Bioderma Matriciane Serum е страхотен продукт и го препоръчвам с две ръце! Стяга кожата, минимизира мимическите бръчки и освежава лицето мигновено. Използвах само него, без никакви други кремове или серуми и мога да кажа, че ми е напълно достатъчен.  Определено си заслужава цената от 60 лв.

Хиляди благодарности на Bioderma!

Използвали ли сте Bioderma Matriciane Serum? Кой е вашият любим продукт на Bioderma?

<3 Пет

***Bioderma Matriciane Serum е предоставен за ревю от Bioderma като мой любим продукт.

(Visited 198 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply