Happening Now

Обичам да блогвам, защото…

февруари 27, 2014

Toзи пост е започнат от много време и дописвам, поправям, добавям и махам някои неща, но след чудесен ден като днешния съм решена да го завърша, защото днес беше един от онези дни, в които осъзнавам кристално ясно, защо обичам да блогвам.

#ILoveBlogging !

– Защото мога да изразявам себе си в място, което е мое, където мнението е мое и където не е важно кой какво мисли, защото това съм аз.

– Защото виждам как се развивам – като интереси, като стил, като вълнения и неща, които ми се случват. Блогвам от 2008 и четейки постове от началото виждам колко много съм се променила и порастнала. Много е интересно да имаш място, което следи развитието ти като човек, както и мислите, стилът и преживяванията ти през годините.  Блогът е точно това.

-Защото блогването ме среща със страхотни хора, които мислят като мен и се вълнуват от нещата, които мен ме вълнуват било то, как да качиш analytics в блога или каква е най-добрата грижа за суха къдрева коса.

Blogger power

– Защото блогът ме вдъхновява да търся нови теми, които ме вълнуват, било то готвене в Зелената Кухня , мода, социални медии, реклами, козметика и нещата от живота тук на това място. Винаги има какво да се научи и за какво да се пише. За това говорят и многото драфтове на постове, които имам във всеки един момент. Все някога ще видят бял свят. 

– Защото е страхотно, когато някой ти каже, че те чете! Въпреки, че блогвам за себе си, все по често ми се случва да се срещам с хора, които са чели блога ми. Невероятно е, и съм безкрайно благодарна, че си отделяте от времето за да влезете в моя свят!

– Защото ми се случват страхотни неща, заради блога. Днес получих страхотен подарък от Bioderma (скоро в блога) и бях на Fashion Show на Marks&Spencer и беше невероятно. Пролет/Лято 2013 е тук, ето кратко привю:

– Защото да си блогър е призвание, за което отделяш време, нерви, мисловна дейност и най-вече страст. Това е кратко видео от блогърската закуска, от която бях част този месец, в която всички говорим защо и как.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=cPfJbgu_O98]

Благодаря на Жустин, Томислав, Яна, Ади, ДевораКами и , СъбинаАна, моите blogger budies за това, че винаги има какво да си кажем и за това, че винаги са такъв извор на вдъхновение.

xo Пет

(Visited 36 times, 1 visits today)

You Might Also Like

3 Comments

  • Reply Kameliya Ninakova февруари 28, 2014 at 8:21 pm

    Супер пост! Сега се замислих, че и аз почти винаги имам постове на чернови (тази хубава българска дума), които чакат бял свят. Радвам се, че този пост конкретно не се забави повече 🙂

  • Reply adivasileva август 16, 2014 at 10:54 am

    #ILoveBlogging and #ILovePetpanda! <3

  • Reply Нещата, на които ме научи блогът | petpanda blog февруари 7, 2015 at 8:30 am

    […] няколко месеца имаше блог-щафета – Обичам да блогвам, защото…. , тогава написах един пост защо обичам да блогвам и […]

  • Leave a Reply