Food

Chivas Gourmet Salon 2013

декември 1, 2013

Премиерата на лимитирана серия уиски Chivas Made for Gentleman (”Създаден за джентълмени”) ще се състои по време на четвъртия по ред Chivas Gourmet Salon 2013.

Традиционното събитие, което ще се проведе от 4 до 6 декември в зала Триадица, Гранд хотел София, ще срещне почитатели на гурме културата и модата, за да им представи изискани напитки и деликатеси, сред които и продукта, създаден в партньорство между алкохолния бранд и английския дизайнер Партик Грант.

Patrick_Grant_with_tin_lo

Chivas Made for Gentleman е лимитирана серия отлежало 12-годишно примиъм уиски, допълнено от луксозна кутия, дело на носителя на престижната награда за мъжки дизайнер от Британските награди за мода през 2010 г. Креативната колаборация цели да покаже как общата цел на майстор-дестилерите на Chivas и изкусната работа на шивачите от Norton & Sons – да създават специален продукт за своите клиенти, става реалност в изисканата опаковка, създадена за джентълмени.

Четвъртият по ред Chivas Gourmet Salon обещава да поднесе неповторимо кулинарно изживяване на своите посетители, представяйки най-актуалното от света на висшата мода в кулинарията и гурме културата като неизменна част от живота на съвременния човек. Събитието ще изкуши посетителите си и с други качествени високоалкохолни напитки, шампанско и вина, както и с редица гурме храни, които ще бъдат представени за първи път у нас. Спектакли на шеф готвачи с международен опит в ресторанти със звезди Мишлен и демонстрации на професионални баристи ще допълват атмосферата.

Chivas Gourmet Salon 2013

 Входът за тридневното събитие е с регистрация на стойност 10 лв. или с талон за безплатно посещение, публикуван в последния брой на списание Good Food. Кошница, пълна с подаръци от фирмите изложители и колекция списания Good Food, ще зарадва един от посетителите.

Ще се видим там!

<3Pet

(Visited 20 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply