Beauty

Скоро в България…. Kiehl’s

декември 1, 2019

За това, колко обичам Kiehl’s съм писала и говоря непрекъснато. Колекцията ми от продукти на марката расте, а тези, които приключа не мога да заменя с друго и си ги купувам пак. Това се случи с трите продукта от серията Midnight Recovery. Започнах с концентрата, после около очния, харесах ги много, купих си и олиото за премахване на грими да го пробвам. А когато  и трите свършиха, осъзнах, че не мога да живя без тях. Най-лошото е, че още ги няма в България и купувам, когато пътувам или си поръчвам, когато някой се прибира. Сайтът в Англия е също достъпен, чрез превозвач, така е и добра опция за спешни ситуации. A се надявам в България да дойде наистина скоро- така, както пише в инста.

Обожавам марката от години, свързвам я с пътуванията си до САЩ като студентка, защото винаги имаше бутици по всички летища. Това, което ме накара да я заобичам още повече е невероятният им маркетинг- чрез мостри. Почти всички продукти, които съм си купила, съм ги купила защото са ми дали мостра, която ме е впечатлила. А това, което най-ми харесва се, че до сега винаги хората, които са работили в магазините им са били безкрайно мили и са ми давали пълни торби с какво ли не, така мога да преценя кое е за мен и кое не е. Има и такива продукти, които не са били моето нещо – околоочният крем с авокадо например, който е култов, някак си не  е моето нещо.

Трите ми най-любими продукта са от една серия – кълна се в тях и с чисто сърце мога да ги препоръчам на всеки. Това са трите тъмносини продукта за нощна грижа за лице от серията –  Midnight Recovery.

За всеки един от трите продукта няма да се впускам в дълбоко ревю, защото определено из интернет има толкова много изписано, че не знам дали аз ще мога да кажа нещо ново за тези класики.

Серумът е с нежна, но мазна консистенция, а на моята нормална към мазна кожа с много пори, влияе чудесно. 3-4 капки всяка вечер като последна стъпка във вечерната рутина се отразяват като чудо и определно си личи, когато го пропусна.

Околоочният крем е много богат, но се нанася лесно и попива бързо. Нещото, което най-ме спечели е, че не люти на очите, не знам защо но почти с всикчи околоочни кремове имам такъв проблем.

Олиото за премахване на грим е най-добрият такъв продукт, който съм ползвала (а съм пробвала доста). Не люти на очите, а премахва спирала като магия, измива се лесно без да омазнява кожата, а след него не остава и грам след от грим. Супер икономично е, защото две помпички са напълно достатъчо, една опаковка ми стигна за около година.

Горещо се надявам скоро да дойдат в България и да не избухнат с цените, защото най-хубавото на Kiehl’s е, че получаваш страхотно качество на не-толкова-безумна цена, както при някои други луксозни марки.

 

*постът е мое лично мнение, продуктите са купувани с мои лични средства.

(Visited 821 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply