5 Things TV

5 сериала, които изгледах на един дъх

май 10, 2019

 

The Good Fight (по HBO)

На скоро го открих и го изгледах на един дъх. Смесица между Али Макбийл от едно време, малко Suits, малко House of Cards. Адвокатско-политически сериал, който отразява реални събития – изборът на Тръмп, полицейско наислие над цветнокожи, Ме Тоо и много други. Филмът е либерален и генерално прогресивен има своите доста забавни моменти, но и ни кара да се замислим за света, в който живеем.


Grace and Frankie (в Netflix)

Това ми е определено  the wild card. Не съм очаквала да го харесам толкова, когато започнах да го гледам, но този сериал е толкова забавен.  Jane Fonda, Lily Tomlin, Martin Sheen и  Brooklyn Decker са в главните роли. Самият филм е за две семейства, в които в първи епизод се случва огромна драма и след това целият сериал се върти около това как двете съпруги оцеляват заедно, когато са толкова различни. С две думи целият сериал е смешен, сърцераздирателен и показателен, как никога не знаеш какво ще ти се случи в тоз живот.


Queer Eye (в Netflix)

Нямаше как да не сложа риалити в моите топ 5. Queer Eye не е за всеки, но мен ме просълзява в почти всеки епизод. Идеята на сериала е – 5 мъже променят живота на някой човек, който е номиниран да участва. Номинираните обикновено имат проблеми с това как изглеждат, как се чувстват в кожата си и дори със себе си.


The Good Place (в Netflix)

Супер забавен сериал с Кристен Бел и Тед Дансън. Сериалът започва с това как една жена е мъртва и е в рая, който е прекрасно, невероятно място, където всичко, което е искала някога се сбъдва, докато тя не осъзнава, че всъщност нещо се е объркало. Доста смешни моменти има, а краят на първи сезон ме накара да се замисля над живота и нещата.


Sex education (в Netflix)

Този сериал е брутален. В него има толкова много ситуации, които ми напомнят за тийн годините. А Дейна Скъли от Досиетата Х е майка секс-терапевт. Сериалът е фокусиран върху живота на няколко тийнеийджъри, които имат


 

(Visited 814 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply