Beauty

Trend Alert: Козметични Адвент Календари 2018

октомври 16, 2018

Преди две години бях писала за козметичните адвент календари, защото беше нова и интересна тема. Тогава за първи път тествах адвент календар и идеята да получвама малко подаръче всеки ден за един месец много, ама много ми хареса. Особено, както и аз бях решила, че искам всеки ден да е изненада и не бях отворила прозорчетата предварително да видя какво точно има предварително (което всъщност е в мой стил).

Тази година адвент календарите на магазините за козметика са много интересни, а още по-интересно е, че на 15 Октомври вече се знае кой, какво предлага за идващия коледен сезон, а листата на дърветата навън още дори не са пожълтяли напълно. И тъй като се разтърсих да видя колко интересни са предложенията за 2018, реших да споделя тези, които ми направиха впечатление. Първите три са под 100 евро за 24-25 мини продукта, а вторите три са накива, които не съм сгурна дали бих си купила, но пък защо да не помечтаем.

FeelUnique през 2018 представя The Little Beauty Parcel  на цена 90 евро.

Календарът съдържа 24 мини продукта, които са бестселъри на сайта. В него има марки като Charlotte Tilbury, REN, Caudalie, Murad, Makeup Forever и Sleek. Не съм сигурна, колко ми допада самата опаковка, но продуктите вътре изглеждат много добре.

 

Asos предлага The Face + Body Advent Calendar на цена 76.99 евро.

В опаковката има 25 мини продукта за лице и тяло. Сред които минитюрна версия на Hoola Bronzer на Benefit, мини спирала на Bobbi Brown, лукс-семпъл на култовата маска за коса на Coco & Eve и ред други интересни продукти.

LookFantastic Advent Calendar е на цена 98 евро, като прдуктите в него са на стойност над 300 евро (според LookFantastic).

Сред марките, които ще откриете в него са Mane’n tail, Molton Brown, First Aid Beauty, Rituals, Glamglow и още много.

SpaceNK и техния адвент календар са зашеметяващи. На цена от 250 паунда, което е близо 290 евро, това е първият календар на SpaceNK  съдържа 25 продукта някои от които са пълноразмерни, на обща стойност над 600 паунда (близ 680 евро).

В календарa най-много ме впечатлиха Cover FX glitter drops (15 ml), Omorovizca Queen of Hungary Mist (30 ml), Drunk Elephant Marula Oil (8ml), Sunday Riley Luna Oil (15 ml), Hourglass Veil Powder и още продукти на Tata Harper, Nars, Eve Lom, и много други.

Net-a-Porter 25 Days of Beauty е на цена 176 евро.

В кутията има 25 продукта на марки като Marc Jacobs, Charlotte Tilbury, Sunday Riley и Le Labo. В кутията има продукти за коса, лице и тяло. Определено опаковката на мен ми допада най-много от всички като стил.

 

Charlotte Tilbury Beauty Universe е единствената кутия, която слагам в списъка, която е на един единствен бранд. Струва 180 евро и  съдържа 12 продукта от които едно пълноразмерно червило от серията Matte Revolution (29 евр0) и едни кремообразни секи Eyes to Mesmerise (26 евро).  През изминалата година тествах доста продукти на марката и съм впечатлена не само с качеството на продуктите, но и с прекрасните им, луксозни опаковки.

(Visited 6 090 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply