Fashion

Trend Alert: Карета

февруари 13, 2018

Миналата пролет беше под знаменателят на бяло-синьото райе, пролетта на 2018 ще е карето. То е навсякъде – блейзъри, ризи, панталони… Още от есента карето е тенденция, която се забелязва в street style блоговете, а и на модните подиуми.
Аз много обичам каре, защото винаги ме е карало да се чувствам екстра специално – елегантно и луксозно. А и има толкова много възможни разновидности, цветови комбинации и вариации на каретата. Все е каре, но пък е тартан, или гингам или глен чек. Реших да се разтърся и да видя колко вида карета има и всъщност са много! 
Освен видовете карета искам да споделя и покупката ми от Marks and Spencer, която е всъщност първата импулсивна покупка, която съм правила от повече от година. Защото, все пак се опитвам да поддържам минимализъм и да планирам покупките си. 
Този оувърсайзд  блейзър (или голямо сако) беше любов от пръв поглед и явно момчето го забеляза, защото кимна одобрително и ме накара да го купя. И сега гледайки, че каретата продължават да са тенденция с радост си мисля как мога да го комбинирам в различни аутфити. Например да го комбинирам с райе. Вие бихте ли комбинирали принтове – райе и каре или пък различни карета?
Shop this Post: 

(Visited 674 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply