Beauty Close Up

Essie Nail Polish Collection

септември 3, 2017

Винаги съм се възхищавала на жените, които имат перфектен маникюр постоянно, за жалост аз не съм една от тях. Не обичам да ходя на маникюр, защото не обичам чужди хора да ме пипат. Доста рядко ми се случва да си запазя час за маникюр и само ако познавам и харесвам маникюристката. Предпочитам да си правя маникюр вкъщи. За жалост освен психичните ми странности и ноктите ми не са от най-кооперативните за перфектен маникюр – чупят се, не държат лак повече от 12 часа, а лакът ми изсъхва супер трудно. Пробавала съм няколко различни гел-лака в различни салони и дори гелът ми се чупи на максимум третия ден. Заради всички тези неволи съм се специализирала в 2 неща – да си правя собвстените ноки и да не съм супер перфекционист що се отнася до маникюра. С възхищение гледам жените с невероятни нокти, но за повече от 30 години осъзнах, че аз не съм създадена да съм такава.

essie

Пробвала съм какви ли не лакове, какви ли не основи, топ лакове, и прочие. Единствените, които държат на ноктите ми повече от ден са Essie. За това започнах да инвестирам в тях и да си създам колекция от няколко цвята, които мога да използвам в различни слуачи. Много ме радват, защото имената им са забавни, четката ми е страшно удобна, а самата им опаковка намирам за много естетична и красива.

С това въведение, ще ви споделя цветовете, които са ми най-любими, и които съм си избрала да притежавам, защото въпреки, че цялата цветна гама на Essie е брутално добра, няма как, а и не желая да притежавам 100 различни лака за нокти. Всички, които съм си купила са наситени кремообразни цветове (седефените лакове не са моето нещо).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

essie

Bordeaux е последната ми придобивка, класическо, наситено бордо. Цветът е достатъчно класически за всякакъв повод, а в същото време не е толкова претенциозен, колкото маково червено и спокойно си го нося в ежедневието. Ноктите на краката ми са вечно лакирани с него, перфектното червено за педикюр!

essie

Flowerista е цвят, който излезе през 2015 с пролетната колекция. Определен е като страстна лилава далия – розово-лилаво с червени подтонове. Много специален цвят, който лично на мен ми е много летен.

Braziliant e единственият цвят, който не съм избирала сама, а дойде с някоя от бюти кутиите, за които бях абонирана. На пръв поглед това изкрящо оранжево не беше моята чаша чай, но няколко пъти го пробвах през лятото на загоряла кожа, със златни бижута изглежда великолепно. Как да не го заобичаш?

Mint Candy Apple е абсолютната Essie класика. Крем от мента, с малко тюркоаз това ми е ултимативният летен маникюр. Изглежда страхотно както на по-бяла кожа, така и на ръце с тен. Има за какво да е култов нюанс и фаворит на всички в интернеда.

essie

Urban Jungle е първият ми цвят, който си купих. Търсех нещо, което да е хем неутрално, хем бяло, хем не точно. Цветът се води alabaster orchid – бяло със смесица от розово и сиво. Ужасно красив и уникален. След като си го купих търсих по-евтина алтернатива на същия цвят, но за жалост няма. Определено този цвят ми е все още фаворит.

Sand Tropez е пясъчно бежово със сиви нюанси. Неутрален, но пък специален, подходящ е за всякакви поводи и е по-светлата сестра на Chinchilly.

Chinchilly е моят зимен цвят. Сладко наситено сиво, със съвсем лек примес на кафяво. Много топъл цвят, който е толкова шик и различен. Харесва ми за зимата, защото е достатъчно наситен и тъмен, но не е черен или пък съвсем истинкси сив.

Това е колекцията ми от лакове. Нямам нито един, който да не си е на мястото или да не обичам наистина.

 

Shop this post:

(Visited 587 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply