Beauty Close Up

Летни любимци от Аrtistry

юли 16, 2017

Време е за бърз пост, в който да ви споделя два от продуктите, които не спирам да ползвам през последните два-три месеца, а именно Artistry Ideal Radience Illumintaing CC Cream и Artistry Exact Fit Perfecting Concealer. Както знаете, аз съм фен на Amway, а и съм писала за неколкократно за техни продукти, а тези двата ми бяха изпратени за тест от марката в началото на пролетта и, въпреки че не започнах да ги ползвам веднага, в момента ползвам само тях.

artistry Ще започна с коректора Artistry Exact Fit Perfecting Concealer, тъй като напоследък ползвам наситина само него и съм зарязала останалите, които имам на MAC и на NARS. Този е много лек и озаряващ, скрива тъмните кръгове под очите и има средно покритие. Ако се разнесе повече с четка или гъбичка изобщо не личи като грим, а се слива с кожата идеално. Ако искам по-сериозна работа го разнасям потупвайки с пръст, за да има по-добро покритие. Много ми харесва апликаторът, който е леко сплескан от двете страни и нанася продукта като магия. Не се събира, не се размазва и не е сух. Супер е за лятото, когато искам кожата ми да е колкото се може по-естествена, но пък имам нужда от помощ с тъмните кръгове. Както казах този коректор ми е пръв помощник всяка сутрин, а е и единствения грим, който нанасям когато ходим на плаж.

artistry

CC Кремът Artistry Ideal Radience Illumintaing CC Cream също е много приятен, но за жалост не си бях оцелила цвета и чак от както имам малко тен ми стои точен, преди това го ползвах, когато исках да симулирам слънчев загар. Ползвам цвят medium, който леко оранжевее, така че внимавайте при избора на един от трите нюанса.

Покритието му е леко, като попива в кожата без да и стои отгоре, но я оставя сияйна и озарена. (ако сте фен на матовия завършек, този крем не е за вас). Най-хубавото му е, че има SPF 50, което го прави идеален за лятото. Аз го ползвам в работните дни, защото все още не съм му се доверила напълно за плаж, за сметка на това го ползвам вместо фон дьо тен. Както писах напоследък съм фен на по-лекия и ефирен грим, а и през лятото не обичам да имам слоеве продукти на лицето си. Покритието му ми е достатъчно, но ако искам повече мога да го ползвам под фон дьо тена, така ще е като праймър с SPF50.

Опаковката е мека и много приятна тубичка с човка и капачка на винт. Много е удобна за път, тъй като няма шанс да се разлее или протече, а е достатъчно компактна и лека. artistry

(Visited 375 times, 1 visits today)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Йоанна Калова юли 18, 2017 at 10:24 am

  Тъй като не съм много навътре в темата за коректор и фон дьо тен, исках да те попитам дали този коректор се нанася върху цялото лице или само около очите. Аз за очите използвам само highlighter и после нанасям пудра, но понякога изглежда все едно съм сложила маска. Много ми се иска да постигна онзи ефект със светлосенките, при който очите искрят, а скулите са подчертани. Може ли да ми дадеш съвет в тази насока – как се прави? Какви продукти ми трябват? Благодаря предварително.

  • Reply petpanda август 8, 2017 at 9:14 am

   Този коректор е супер за под очите или да се прикриват леки несъвършенства. Има озаряващ ефект, но но е ехайлайтър. Препоръчвам коректор за под очите, защото хайлайтъра + пудра наистна може да изглежда тежко.
   За ефекта, който говориш е най-добре да полазваш коректор под очите, хайлайтър на скулите и слепоочията, а и да контурираш с лек не-оранжев бронзър бузите. Би тярбвало да се получи 🙂

 • Reply Grimche юли 20, 2017 at 8:25 am

  Аз също съм на мнение, че за продуктите на Amway се говори незаслужено малко и че Artistry не отстъпва по нищо на други продукти от високич клас. Коректорът със сигурност ще го пробвам, направо сега го поръчвам!

  • Reply petpanda август 8, 2017 at 9:15 am

   Много са ми любими Artistry. А летните им глосове от с дъх на мента са просто божествени за лятото!

  Leave a Reply