Happening Now Likey

❤️ на седмицата (12 Юни)

юни 18, 2017

За втора поредна седмица споделям какво ми пълни сърцето и, въпреки че тази седмица се изниза толкова бързо и неусетно беше много емоционална и пълна с нови знания, познанства и места. 

Какво Слушам

Тази седмица песента ми е шарена и доста танцувална. Swalla на Jason Derulo+Nicky Minaj ми е в главата доста често, особено припевът и синтезаторния момент.

Какво Гледам

Тази седмица не съм имала възможност да гледам почти нищо. Никаква телевизия. Ниакаъв интернет. Никакъв Ютуб. Но пък ми се иска да ви споделя една мацка, която открих и, на която ужасно много се кефя и мога да гледам непрестанно. Jenny Mustard е минималист, веган, живее в Берлин и има много интересен стил и прави страхотни видеа. Не знам дали сте я гледали, но ако не сте- я препоръчвам. 

Какво Ям

Хотелска храна. За жалост (или за радост) цяла седмица бях на тиймбилдинг в хотел край морето и нито съм готвила, нито съм поръчвала. Но за сметка на това искам да ви споделя какво пия, тъй като мисля, че имам сериозен проблем с пристрастяване към зеления чай. Arizona Green Tea има тук навсякъде, но тъй като в него има доста захар се ограничавам и си правя вкъщи домашен зелен чай, когато се присетя, слагам го в хладилника и почти винаги имам готов студен зелен чай. Мисля, че това ще ни спаси от Гръцката жега това лято. 

IMG_6557

Какво Чета

Тази седмица за жалост абсолютно нищо. Само за малко поразгледах отново L’Europeo за феминизма, което още не съм приключила от корица до корица. 

Какво Обичам

Тази седмица си обичам рожденния ден и всички хора, които ми писаха и звъняха с най-прекрасните пожелания! Навърших 32 и това беше може би един от най-странните рожденни дни, защото го прекарах работейки, с хора, които не познавам, а за близките си нямах много време да говоря по телефона или да отговарям на съобщения. И все пак колегите ми подариха страхотен букет с цветя, пяха Happy Birthday и бяха много мили. Мисля, че следващия месец ще си избера едни ден, който ще е НеРожден Ден и ще го празнуваме с момечето, за да наваксаме пропуснатото. 

IMG_6524

Къде Ходя

Както казах, почти цяла седмица бяхме в Grand Resort Lagonissi, много близо до Атина. За жалост морето, пясъкът и слънцето си бяха навън, а ние се докосвахме до тях за има няма по час на ден. Но не мога да се оплача, научих много нови неща и беше доста продуктивна седмица. 

IMG_6521

(Visited 505 times, 1 visits today)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Murfeishun юни 18, 2017 at 3:29 pm

    Честит рожден ден, Петя! Макар и на патерици 🙂 Желая ти здраве, щастие и много късмет на новото място 😉

    П.П.: Изглежда прекрасно там :))

  • Leave a Reply