Happening Now Likey

❤️ на седмицата (5 Юни)

June 10, 2017

В миналия пост казах, че искам да пиша постове с любими неща, които ми се случват през седмицата. Всичко се променя толкова бързо, в живота ми навлизат толкова много нови неща и виждам, срешам и усешам, толкова различни новости, че реших да ги споделям. Дано да е интересно, а и ще ми е много любопитно да видя вие какво четете, слушате, гледате и харесвате…

Какво Слушам

ДееееСпаааСитооо, мисля, че от почти 2 милиарда гледания половин милион са мои. Много ми е лятна, много танцувална и вдигаща настроението! Дори момчето си я пее  вече, защото я пускат  по петнадесет хиляди пъти на ден по радиото. Мисля, че това ще е песента на това лято… деееспасиито, суаве суаве, суавеситоооо… мда.  

Какво Гледам

Chef’s Table. Сериал на Нетфликс за някой от най-известните шеф готвачи по света. Изгледах всичките епизоди и вече повтарям. Супер интересен е, защото не е фокусиран толкова върху храната, а върху историята на хората- от къде са започнали, през къде са преминали, до къде са стигнали и как искат да се развиват. Много, много интересен проект.

Какво Ям

Гръцка салата. Поне по една на ден мисля, че се пада. Все пак сме в Гърция 🙂

18901433_713458048932_581834549_o

Какво Чета

Чета книга наречена The Mom Test, за работа е, така че не е най-интересното нещо но света, което да ви препоръчам, но пък на мен ми е много полезна ако се занимавате с предприемачество и развитие на нови продукти или проекти.

Какво Обичам

Новата спирала на Dior. Знаех си, че ще се влюбя в нея още преди да съм я пробвала и въпреки високите ми очаквания, съм впечатлена. Никога не можеш да сбъркаш с Diorshow. 🙂

Къде Ходя

По плажове (когато не съм на работа). Намерихме един, на около час от Атина, който се казва Псата и е едно към едно с плажовете на Лефкада. Страхотна красота, кристална вода и малки бели камъчета за плаж, а гледките отивайки към плажа са жашеметяващи.

DSC_0026

 

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply