Happening Now

Здравей, Юни!

юни 7, 2017

18765588_713516786222_4273146507428779833_nЗнам, че бях зачезнала от хоризонта за малко, но сега се завръщам! Някои от вас вече знаят, други може би – не, но с момчето се преместихме да живеем в Атина, за следващата (поне) година. След това, каквото сабя покаже. Все пак за сега започваме на ново място, с нови хора, ново жилище, аз съм с нова работа и изобщо, много нови неща. Естествено, блогът няма да изчезне, защото е неразривна част от мен, независимо къде съм локирана по света. И тъй като вече е Юни (най-любимият рожденденски месец от годината) искам да споделя няколко плана и цели, които имам за този месец. Ако и вие имате подобни или пък вече сте направили някои от нещата, които искам да правя – споделете и ще съм много благодарна!
1. Да се настаним и да превърнем новият ни апартамент в дом.
Много се притеснявам и искам да направя всичко възможно най-скоро, но осъзнавам, че се нуждая от време. Вече сме почти в зоната си на комфорт, но още имаме нужда от малки неща. Определено да превърнеш едно пространство в дом, в който да живееш и да ти е уютно не е лесно, но с търпение и малко усиля мисля, че ще успеем.
2. Да попътуваме и да видим какво е около нас
Гърция е страхотна. Има толкова много неща да се правят и видят. Атина е много по-голяма от колкото очаквах и всичко тук е на огромни разстояния. Много ми се иска да попътуваме наоколо и да видим къде живеем, къде има плажове, да се разходим в парка, който е до нас и изобщо да опознаем къде се намираме.
3. Да се подложа на дигитален детокс
През последните две седмици и половина бях съвсем сама и не спирах да съм пред екран. Не съм от типа хора, които може да си обикаля и да разглежда сама, обичам да споделям преживяванията си. Така, че когато бях сама непрекъснато си гледах в телефона, в комютъра, после пак в телефона. Имам нужда малко от детокс. Сега, когато и момчето е с мен имаме какво да правим и къде да ходим двамата, така че ще се опитам да си отлепя телефона от ръката или да сведа ползването му до функционалността на GPS. Това не означава, че ще изчезна, просто ще се постарая да живея в света около мен, а не в дигиталния свят на телефона.
4. Да спортувам (малко повече)
Сега, когато имаме хубав балкон и много красива, зелена гледка, наистина искам да започна дните си с малко йога, не само 1-2 пъти седмично, но много по-често.
5. Да правя седмични постове с любими неща.
Това е идея, която имам от много много време – да приключвам всяка седмица с пост, в който да споделям акцентите на това, което правя, виждам, опитвам, чета, гледам, ям, обичам … Както всички знаем, че не съм най-последователния човек, но определено ще направя всичко възможно, да пиша по един пост със седмични любимци след този месец с всички нови неща, които преживявам и ме впечатляват.

(Visited 443 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply