Fashion Fashion and Style

Капсулен гардероб за пролетта от Ulla Popken

април 25, 2017

Преди няколко се запознах за първи път с Ulla Popken. Както съм споделяла и преди много ми е сложно да пазарувам в България поради размерът на задните ми части (и не само) и винаги е страхотно да намериш нов магазин, в който всичко ти става! Магазинът за България на Ulla Popken се намира в Сердика Център в София, но тъй като това е молът, който посещавам най-най-най рядко (броят се на пръстите ходенията ми до там, защото ми е най-танспортно неудобен) до сега не го бях посещавала, въпреки че има Ulla Popken в България вече седем години. За щастите имат сайт, в който има всичко и може да се поръча доста лесно.

Оказа се, че в Ulla Popken има чудни неща в размери от 42 до 64, като има всичко от връхни дрехи, през дънки, блузи, рокли, до бельо, бански и аксесоари, дори има и секция за спортни дрехи. В магазина има два типа колекции – по-малдежко, спортно елегантна и по-висок клас, за по-улегнали дами и/или за работа. Тъй като се впечатлих от избора и качеството на дрехите реших да направя мини-капсулна колекция за пролетта, като комбинирам селекцията ми в няколко аутфита.


Първата комбинация е от тъмни дънки и черно-бяла риза с принт на птици. Тази риза е едно от нещата, които си купих, защото се влюбих в принта. Взех я е размер нагоре, за да ми е по-дълга и свободна и да я нося като туника. Много удобна е, не се мачка и е супер ефектна.

ulla black and whiteВторият аутфит е бяло в комбинация със светъл деним – супер любима визия за пролетта. В Ulla Popken има много голямо разнообразие на деним, както по-класически, така и по-модерен като разцветки и fit. А тази риза без ръкав е великолепна!

ulla denim

Третата комбинация е супер за работа – дънково яке и черна шифонена рокля . Няма как да сбъркате с две класики в едно – стилно и удобно. ulla denim and black

Последната комбинация е с моят любим сукман. Споделих вече за него, че за една седмица го носих три пъти, а комбинацията му с бяла риза и маратонки ми е много любима.

ulla popken 1

Старах се да избирам дрехи като за капсулен гардероб – много функционални и подходящи да се комбинират една с друга. Това е моят стил- без много цвят, семли и класически комбинации. Ще се радвам да ми споделите какво и вие намирате прекрасно в Ulla Popken, защото със сигурност ако разгледате, ще си харесате нещо.

Линкове: дънково яке | сукман | рокля | риза | риза без ръкав | риза на птици | тъмни дънки | светли дънки 

(Visited 1 036 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply