Beauty

#HairyGirlProblems Fire and Ice

януари 22, 2017

Един от най-четените постове в блога е за лазерното обезкосмяване, в който споделям опит с тези процедури. Тогава ви споделих за премахването на космите на лицето с лазер, след поста ми писахте, споделихте мнение, питахте за препоръки и осъзнах, че всъщност космите не са само мой проблем, но и на много от вас.

Днес ще ви разкажа за друга процедура на която се подложих в изминалите 7 -8 месеца, а именно лазерна епилация на ръцете със Alma Soprano Ice, супер невероятен нов лазер, за който ще ви споделя. Процедурите ги правих в студио Vanity Zone в Megapark до  The Mall на Цариградско.

vanity-zone-1снимка Vanity Zone 

vanity zone

Определено препоръчвам, защото дамата в студиото е страхотна, много внимателна и обяснява всичко много добре, а уредите са чисто нови. Във Vanity Zone има най-различни процедури освен лазерна епилация, има и Hydrafacial, Venus Legacy, и всякакви различни процедури за естетична дерматология. Може да разгледате какво предлагат тук, а цените тук.  Имат много добри промоции, така че винаги може да се поинтересувате за по-добри цени ако закупите пакет. vanity zone

И сега за моето изживяване. За първи път се поинтересувах от лазера, защото беше много по-различен от всичко, на което съм се подлагала до сега. По-долу има видео как работи, както казах си правих процедурите на ръцете. Преди да започне работа цялата област се намазва с контактен гел, главата на лазера замръзва и се усеща хладна, а самото усещане от работата му е като лек топлинен масаж. По скалата от 1. лек масаж, до 10. вия от болка, може би чувството на ръцете е 1-1.5. Епилатор или кола маска мен лично ме болят в пъти повече. След процедурата кожата не е зачервена, не боли, не е раздразнена… общо взето няма никакви признаци, че нещо се е случило. Космите също си стоят и започват да падат на пети-шести ден, все едно са изгорени. По време на процедурите космите не трябва да се махат от корен, така че самобръсначката играе.

Аз имам доста бяла кожа и тъмни косми, така че съм подходящ обект за лазерна епилация, но Soprano Ice е подходящ за всякакъв тип кожа и косми, както много светла, така и много тъмна. Нямаше никакви проблеми, когато лятото бях с тен, но със сигурност, когато се правят процедури с лазер кожата трябва да се предпазва с висок фактор SPF, когато се излага на слънце.

vanity zone vanity zone

Това са ръцете ми след първата процедура и след петата. В момента не мога да кажа, че нямам нито един косъм, но космите са много по-меки, много по-малко (може би на 95%) и много лесно и безболезнено мога да обирам остатъчните с епилатор, без да ме боли.

laser-arm-hair-removal-before-and-after

Много съм доволна от процедурите и съм безкрайно благодарна на Vanity Zone за страхотното отношение и търпение с мен, защото не съм от най-лесните клиенти. Ефект определено има, но трябва търпение – поне 5-6 процедури, по една на месец преди да се види наистина резултат, но за сметка на това обезкосмяването е трайно и има нужда от една поддържаща процедура на година в бъдеще. Замислям се да си мина и някои други зони, а определено мога да кажа, че препоръчвам Vanity Zone с две ръце, и ако се реша със сигурност ще е там.

(Visited 684 times, 1 visits today)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Stela януари 25, 2017 at 8:19 pm

    Едно от нещата, които трябва да се добавят в темата е ,че посещението трябва да бъде в периода след цикъл допреди пмс., т.к. чувствителността към болка в периода преди и по време на цикъл е повишена и от личен опит казвам – не се издържа и разликата е огромна. Ссъобразете графикът си 🙂

  • Leave a Reply