Advertising Close Up Fashion and Style

Shine Litе!

януари 18, 2017

 

Трябва да ви споделя нещо – не съм технологичен специалист, но смятам, че мога да определя дали един телефон става или не. Когато от Alcatel ми предложиха да тествам новият им модел с толкова звънкото име Shine Lite, нямаше как да откажа да видя за какво става въпрос, особено като имам спомени от тийн годините ми, когато брат ми имаше телефон Alcatel и аз ужасно много исках такъв, като неговия. Сега Alcatel е с ново лого и нови модели апарати, но продължават да създават телефони за млади и активни хора.

alcatel shine litealcatel shine lite

 

alcatel shine lite

Телефонът е ужасно красив. Още с отваряне на кутията му и първия допир, ми напомни на iPhone 4 – стъкло и метал, в елегантен и луксозен корпус. Без да е дебел, без да е тежък, точно достатъчно, че да се усеща в ръката. Alcatel Shine Lite има 5 инчов дисплей и тежи около 150 грама, така че нито е прекалено голям, нито прекалено тежък, и седи добре в ръката.

Kато лайфстайл блогър аз използвам телефона си непрестанно – за снимки, за публикации във Facebook фенстраницата, за постове в instagram, за обработка на снимки. С Shine Lite всичко това става много лесно. Доста бърз и лесен за употреба е (като свикнеш с Android) има достатъчно памет за множество приложения и снимки – 16 GB, и слот за карта до 256 GB, така че може да снимате до безкрай.

alcatel shine lite alcatel shine lite

Основната камера на телефона е 13 MP, а предната е 5 MP. Телефонът може да снима панорама и да прави колаж с вградените му възможности, без да теглите допълнителни приложения, огромен плюс по мое мнение. Освен това фокусира с докосване и разпознава лица на снимките, може да снима HDR и има вградена светкавица.

Нещото, което ме изненада най-вече в този телефон е цената. На пръв поглед изглежда като телефон, от клас iPhone и Galaxy , защото наистина има прекрасен дизайн и изглежда и се усеща като скъп телефон. За моя изненада Alcatel Shine Lite е под 200 евро.  Този телефон е прекрасно бюджетно решение за хора, които обичат дизайн и качество. Прекрасно бижу, което е функционално и красиво.

*Продуктът ми бе предоставен за тест от PR. Мнението е лично мое на база опит и лични впечатления. 

(Visited 723 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply