Beauty Close Up

Close Up: Benefit Brows

януари 14, 2017

benefit

Вече супер дълго време ползвам тези два продукта (четете 5-6 месеца) и мисля, че е крайно време да ви споделя за тях. Става дума за два от серията продукти за вежди на Benefit, продават се ексклузивно в Sephora в България. Тази година Benefit ребрандираха цялата си серия за вежди, включиха нови продукти, направиха нови опаковки и сега всичко изглежда доста космическо. Бях от няколкото щастливки, които бяха поканени на лаунча на ребрандираните продукти и с ръка на сърцето мога да кажа, че продуктите са страхотни и има по нещо за всеки, в завизимост какво търсите като ефект и какъв цвят са веждите ви.

Продуктите, които аз ползвам за Goof Proof и Browvo! и ще ви споделя впечатления от тях.

Browvo! се води Conditioning Primer. За първи път се сбълсквам с такъв тип продукт- балсам за вежди, праймър за вежди, абе първата стъпка, която си слагате на веждите. Обещава да подхранва веждите, правейки ги по-лъскави и буйни. Аз нямам много, много нужда повече от обем, но пък ми харесва, че Browvo! ги сресва и поставя на място, без да ги прави твърди или да личи изобщо. Опаковката е с малка гумена четчица, от която със завъртане и клик на долната част, излиза малко гелообразен продукт. Сресвайки веждите продуктът се разнася и може да се използва като праймър, преди други продукти, или да си остане така, само като подхранваща стъпка.

Goof Proof ми е най-любимият, не само заради името или заради опаковката, която прилича на миниатюрен космически кораб, но и заради това, че прави всичко много лесно. Никога не ми се е налагало да си рисувам вежди, но напоследък ми харесва да ги попълвам. Ако трябва да съм честна, не се кефя на прекалено перфектните и изрисувани косъм по косъм вежди, а харесвам по-натурални гайтани, известни като хайдутски вежди. Представете си Кара или Брук Шийлдс. Та Goof Proof създава точно такова очарование. Моливът е създаден така, че да рисува само там където има косми, така че не може да объркате много много къде рисувате. Пигментиран и мек е, така че много лесно се работи с него, а с четчицата в другия край на продукта сресвате веждите и се получава естествен ефект. Ако ви харесва да сте много прецизни и да рисувате всяко косъмче, този продукт не е за вас. Ако сте по-джаста-праста, като мен, ще го обикнете.

Shop this post

(Visited 628 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply