Fashion and Style

Greenery: Зелена 2017

януари 7, 2017

pantone-color-of-the-year-lee-eiseman-quoteПървият пост за 2017 е за цвета на тази година – пролетно зелено. Както всяка година, институтът Pantone обявява какъв цвят ще е най-актуален през годината. За 2016 бяха бебешко синьо и розово, и наистина те бяха супер тренди през цялата година, както в модата и аксесоарите, така и в интериорния дизайн.

За 2017 се подгответе да виждате зелено навсякъде, тъй като цветът за 2017 е Greenery. Според Pantone този цвят зелено е освежаващо и съживяващо; цвят, който носи в себе си нов живот, свежест и успокоение. Зеленото е неутралният цвят на природата, който помага на модерното общество да се потопи в естествената красота на всичко живо около нас. 

Зеленото Greenery е с жълти и свежи подтонве, като най-първите пролетни листенца. Този нюанс е много жизнерадостен и според Pantone е емблематичен за преследването на личните страсти и жизненост. 

pantone_color_of_the_year_2017_shop_banner
images Pantone 

 И тъй като най-вероятно в рамките на следващите месеци, особено през пролетта, всички ще имаме поне по едно зелено нещо в гардеробите си, ето кратка селекция на някои интересни дрехи и аксесоари, с които да влезем в тренда. 

(Visited 311 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply