Beauty Close Up

Close up: Thalloderma Day Cream

декември 4, 2016

Днес ще ви споделя за едно слуайно отркитие. Thalloderma е българска марка, на Проф. Златко Пенев, за която никога не бях чувала, докато една моя добра приятелка не каза, че се иска да ми даде един крем за лице, защото го била объркала. Тя била със суха кожа, но по погрешка взела крема за мазна, а пък аз съм с мазна и така… И аз, тъй като по душа съм експериментатор реших да тествам.

Става дума за Thalloderma Day  Cream Oily and Mixed skin.  Кремчето е за комбинирана и мазна кожа и съдържа голям брой натурални масла. На опаковаката са описани масло от жожоба, масло от гроздови семки,екстракти от корен от репей, хвощ, бял равнец и хмел. Има UVA + UVB филтри за предпазване на кожата от слънцето, както и витамин Е.

Опаковката е доста семпла – пластмасова бяла тубичка с капачка на винт. На консистенция е много лек и приятен, попива бързо и не омазнаява излишно.

thalloderma

Моите впечатления са много добри от това кремче, аз го ползвам вечер на чиста кожа и определно мога да кажа, че ми се отразява добре  – нямам излишен себум сутрин като се събудя, кожата ми е по-еластична и силна. Нещото, от което много ме е страх като ползвам нов продукт е да не би да се изрина или да ми запуши порите и да ми се появят пъпки – за щастие тук нямаше никакви такива ефекти, дори напротив. Знам, че принципно е дневен крем, но сутрин под грима имам друга рутина и не съм го пробвала, тъй като продължавам да си ползвам Lierac Magnificence Creme Rouge, за който ви бях споделила тук.

Най-впечатляващо според мен е цената на този продукт. Тъй като ми беше подарък от приятелка, започнах да го ползвам без да знам колко струва. Ефектът му върху моята кожа беше като на продукт от по-скъпите марки, за това си мислех, че е мининум 15-20 лв. Като проверих, се оказа , че е под 8 лв. И това е една от мисиите на марката :

„Споделяният от екипа на Thalloderma стремеж към устойчиво развитие качеството на живот на най-широк кръг потребители определя безпрецедентното съотношение между рецептурен състав, дермато-козметични ефекти, фармацевтично качество и социално-балансирана цена на продуктите.“

Това е първият продукт, който ползвам на  Thalloderma, но съм много впечатлена и ще отида до магазинчето им на ул. Карниградска в София да видя какво още имат и какво предлагат.

Опаковка: 50 мл.

Цена: 7.80 лв.

Mоже да се намери във Фрамар или в магазините на Thalloderma.

*Този пост не е спонсориран. Мнението за продукта е изцяло лично на база набюдения върху моята кожа. 

(Visited 632 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply