Fashion

#ASOB: Дрехите

ноември 29, 2016

Искам много да ви споделя за всички дрехи, които сътворихме в колкекцията All Shapes of Beautiful. Ако не знаете за какво иде реч, може да прочетете поста ми от миналата седмица, в който на дълго и на широко обяснявам каузата ми – тук.

Сега е ред на самите дрехи. Колекцията е капсулна, като сме заложили на минимализъм, функционалност и естествени материи. Дрехите са направени от памук, вискоза и неопрен. Като цветове са много сходни с моята естестика на черно-бяло-сиво и червено за акцент. Естествено има райе и точки! Райетата са така скроени, че да придават много втален силует и да разсейват погледа от проблемните зони около корема. А точките… За къде без точки!

Но най-интересното в тези дрехи е, че се трансформират. Например сакото и раирана рокля имат ципове на ръкавите, което им позволява да се отворят и да стоят като перелина, ако решите че не искате такива екстравагантни решения затваряте циповете и имате просто ръкави. Блузата на точки е с деколте, което се регулира – има връв, която може да се затегне и деколтето да е тясно, а блузата набрана, или да се отпусне и да е с лодка деколте и широки ръкави. Туниките могат да се регулиират колко са дълги и набрани – може да са с дължина на къса рокля, или да се съберат и да станат с дължина на блуза. Всички тези елементи са вкарани за да могат дрехите да пасват на възможно най-много форми, да са удобни и практични.

Всички дрехи са налични в момента и могат да се поръчат от Shedd. Там може да ги намерите с #ASOB или #AllShapesOfBeauty. При поръчка трябва да си изпратите какъв размер желаете, както и точни мерки за да може всяка дреха да е направена специално за вас.(Visited 1 945 times, 1 visits today)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply All Shapes of Beautiful | Ana's Handbag декември 15, 2016 at 10:35 am

    […] жени, съвместно с дизайнера Николай Божилов – #ASOB или #AllShapesOfBeauty, която е налична ексклузивно в Shedd – вижте клипа ТУК. […]

  • Reply Бюти посланик – една среща с Петя Пандулева | Judway февруари 13, 2017 at 9:09 pm

    […] Повече за колекцията ASOB и Петя можете да откриете ТУК […]

  • Leave a Reply