Fashion

All Shapes of Beautiful

ноември 23, 2016

Няколко пъти вече съм писала за моята история и за това как от малка обичам модата, но рядко съм имала възможността да мога да нося нещата, които ми харесват, просто защото не ги намирам в моя размер. Не искам да се повтарям или да се жалвам, но има моменти, в които се чувствам ужасно, просто защото съм си харесала нещо, а то е до размер L и не идва в XL, и въпреки че мога да се напъхам в него, не се чувствам комфортно, защото не е направено за мен. Пишейки този блог вече толкова време, получавам непрестанно въпроси и коментари от вас свързани с мода и дрехи и всеки един от тях служеше като катализатор за изпълнението на една моя детска мечта – да правя дрехи. Удобни, красиви, функционални дрехи за всякакви жени.

Другият мотиватор, освен позитивизма, който ме облива в блога, бе малко по-негативен, но пък ми се иска да ви го споделя. Когато миналата година си търсех булчинска рокля и бях готова да дам маса пари за една единствена рокля, в няколко магазина бях посрещната с въпроса – “Ама, като за вас ли?”. С този въпрос съм израснала и са ми го задавали стотици пъти; отговорът винаги е бил един и същ – “Ами, да, като за мен”, и ме е карал да се чувствам толкова различна и толкова неприета. Споделяйки тези истории тук осъзнах, че всъщност не съм само аз, че има много други жени, които са като мен, които ме четат и ми споделят техните истории и болежки, толкова сходни до моите. За което безкрайно ви благодаря! Защото “ами, като за мен” се превърна в “като за нас”.

img_2818

Осъзнах, че има такава нужда, че не съм единствената, която не може лесно да си намери дрехи и не иска да плаща повече, за да пазарува от магазини, които са premium,  само защото имат големи размери. И най-вече, че има млади жени, които търсят модерни и красиви дрехи в техния размер, но няма предлагане на такива тук в България. Споделих това с NIKOLAY BOZHILOV, с когото сътворихме булчинската ми рокля,

и се радвам, че и той се вдъхнови и вложи целия си талант да сътворим нещо красиво.

После, от дума на дума, го споделих на колегите ми, които работят по мобилното приложение за мода Shedd, и те приеха идеята толкова присърце, че решиха да я подкрепят и да предложат платформа, на която тези дрехи да се продават.

И така се роди  All Shapes of Beautiful.

logo

 

All Shapes of Beautiful е не просто колекция, това е кауза. Кауза да дадем на жените красиви и удобни дрехи… Кауза да не чуваме повече фразата “ама, като за вас ли?”

С NIKOLAY BOZHILOV създадохме дрехи, сред които всяка жена ще намери нещо свое. Заложихме на естествени материи, които са приятни за носене, и на цветове и кройки, които оптически издължават фигурата. Всички дрехи са направени така, че да могат да се трансформират, да стават по-къси или по-дълги, да са универсални – за жени с различни форми, защото красотата и модата не е само това, което виждаме по страниците на модните списания. Красотата е във всяка от нас.  img_2907

Много се надявам да подкрепите колекцията и да намерите по нещо за вас самите. Дрехите ще се продават в Shedd с хаштаг #ASOB или #AllShapesOfBeautiful. Shedd спонсорират голяма част от самите дрехи, така че всичко ще е на много приемливи цени за качеството и изработката, които са вложени в тях.

asob-2

(Visited 2 047 times, 1 visits today)

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply Мери-Бери ноември 23, 2016 at 5:40 pm

  Разкошни!!! <3 И ти си разкошна! Пожелавам много успех на тази твоя мечта и тя не се ограничава с нищо във времето, а да се развива все повече!
  Малко крийпи, ама ден, след като пусна снимката, на която позираш в ФБ, сънувах модно ревю с твое участие хахахах
  Прегръдки!

 • Reply petpanda ноември 23, 2016 at 7:18 pm

  Много благодаря! Прекрасна си! Много имам нужда от такива позитивни думи… а за пророческите ти сънища… може би имаш дарба 🙂 Прегръщам те!

 • Reply Анелия ноември 23, 2016 at 8:08 pm

  Ах, как ми грабна вниманието! Това задължително ще се провери. Ама задължително! Благодаря, Петя!

 • Reply Теодора ноември 23, 2016 at 8:14 pm

  Страхотни дрехи. Нямам търпение утре да ги видя в Shedd/ палтото е уникално/и да си поръчам. Поздравления за страхотната идея. Време беше някой наистина да направи красиви и модерни дрехи, а не безформени чували. Ще очаквам и в бъдеще още колекции. Много вдъхновение.

 • Reply Надежда Червенкова ноември 23, 2016 at 9:19 pm

  Страхотно звучи и изглежда всичко, професионално! Цветовете и десните са супер подходящи за красиви дамски фигури 🙂 ще ви следя редовно и съм сигурна че много ще ми харесвате и в бъдеще!

 • Reply Polina Bilokonna декември 1, 2016 at 1:32 pm

  Велико! <3

 • Reply Катя декември 10, 2016 at 8:34 am

  Искам и аз…….

  • Reply petpanda декември 18, 2016 at 8:15 am

   Всички дрехи са в Shedd, може да ги намерите с хаштаг #ASOB и да поръчате ако ви харесват 🙂

 • Reply Петя Пандулева-Биковска: За модата на големите размери | Lifebites.bg януари 15, 2018 at 5:58 pm

  […] информация можете да откриете в блога на Петя PetPanda или на официалната ѝ Фейсбук […]

 • Leave a Reply