Fashion Fashion and Style

Plus Style: Тренчът

октомври 25, 2016

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Този аутфит ми е нещо като есенна униформа – тъмни дънки, черна блуза, тренч и равни обувки. Говорейки за капсулен гардероб, това са абсолютни необходимости за всеки гардероб.

Тренчът е мега задължителен за преходните сезони и абсолютно задължителен за гардероба на всяка дама. Аз намерих много чудесен тренч в Debenhams, като под много чудесен четете, такъв, който може да се пере в пералня, защото колкото и битово да звучи в София светли дрехи се цапат много. Тренчът е изключително удобна дреха, тъй като предпазва от дъжд, топли, изглежда добре и може да се носи във всякакви ситуации.

Класическа черна блуза с дълъг ръкав, която е удобна, с приятна материя и не се мачка е едно от най-универсалните неща – може да се носи с дънки и кецове или с дънкова пола и балеринки или пък с токчета и пола тип молив, в зависимост как искате да изглеждате. Може да се украси с аксесоари – брошки, колиета или пък да се носи под пуловер и жилетка. С две думи – удобно, универсално и абсолютно нужно нещо в гардероба ви.

За правите дънки няма какво да говоря. Според мен това е една от най-добре стоящите кройки дънки – удължават краката, без да са прилепнали и да очертават прекалено, или пък да са много торбести.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Curve Tips:

  • Прерпочитайте тренч с кройка, която е вталена, но права надолу, така визуално очертавате талия, без да има прекалено много плат, който да създава изкуствен обем.
  • Най-добрата дължина за е над коляното до средата на бедрото.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

Тренч/Trenchcoat- Debenhams (Bulgaria Mall) (similar here and here)

Блуза/Shirt:  GAP.eu – Modern long sleeve boatneck tee

Дънки/Jeans: Marks and Spencers (similar here)

Обувки/Shoes: ASOS velvet flats (similar here)

Чанта/Bag: Olympus Pen 

Слънчеви очила/ Sunnies: Quay Australia Estelle Round Sunglasses with Laser Cut Detail Frames (similar here)

 

Shop the look

(Visited 279 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply