Beauty

Есенни Червила

октомври 18, 2016

fall lips 2

Тази есен, за разлика от предишни години, съм на много кафяво-топла гама червила. Преди винаги есента ме караше да слагам червено/бургунди/винено/ или някакъв друг вид ярко червило, докато тази година ми харесва да съм по-неутрална, не толкова крещяща и доста по-еднотипна, що се отнася до цвета на устните. Естествено, имам и няколко жестоки ярки червила, но за тях друг път.

fall lips

Сега ще ви споделя моите топ 5 неутрални към кафеви есенни червила. Изненада – всички са матови, но са много лесни за носене, не изсушават устните.

Essence Matte 02 perfect match, от новата матова колекция на Essence. Много леко, но пигментирано червило. Задължителен елемент в чантата ми. Не е от най-трайните, но пък е толкова достъпно, че го препоръчвам с две ръце!

Avon True Colour Perfectly Matte в цвят Marvelous Mocha. Писала съм няколко пъти вече за матовите червила на Avon, а пълно ревю на тази серия има тук.

MAC Whirl , много любимо. Писала съм за него тук и тук. Ако трябва да си купите едно от тези, инвестирайте в Whirl!

Kiko Velvet Matte в цвят 610 Rose Brown– за него съм писала тук и тук, за жалост вече не го виждам на сайта на Кiko и е възможно да няма този нюанс, което е много, много жалко!

Revlon Colorburst Matte в цвят Fierce, за него съм писала повече тук. Много интересен нюанс, нещо средно между кафяво и винено е, и го нося като реша, че искам нещо по-цветно, но все пак неутрално-бежово. Да, мисля, че имам психични отклонения 🙂

 

fall lips

На суотчовете се вижда как всички са в една гама, но имат доста различни нюанси и подтонове, като усещане и трайност също са различни. Най-лесно намираемите по дрогериите са Essence и Revlon, може би те са и най-нетрайни в сравнение с останалите. MAC Whirl определено си заслужава инвестицията, тъй като е много универсално, но същевременно уникално като нюанс.

Не всички имат нужда от 5 кафеви червила, но според мен определено всяка жена тази есен има нужда от поне едно! Вие имате ли си любимо кафяво, кое е то?

 

(Visited 1 261 times, 1 visits today)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply